Çağımızın Frankenstein'ı "OSCAR" laboratuvar ortmında üretilmiş canlı

serkan_48

Üye dümdüz üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
13,971
Puanları
4,156
Yaş
43
Konum
Antalya
Geçenlerde bir sosyal paylaşım sitesinde gördüm ilk başta inanmadım görsel bir efekt sandım ama araştırma gereği duydum.

Yarı organik yarı mekanik bir organizma ürettiğini söyleyen şirket. Bir çok çekilmiş videoları var sitelerinde paylaşmışlar. Gerçi siteyi çözmek için biraz kafa yormak gerekiyor ama herhalde işlerinin zor olmasınamı bağlamışlar anlamadım.

Bir kaç örnek video yüklüyorum. Türkçe altyasılısı vardı ama bulamadım. İngilizce malesef.

Allah sonumuzu hayır etsin.

http://themodularbody.com/


 
Bu nedir böyle insanlığın sonunu getirecekler!Biz ne kadar doğa ve yaratılanlarla uğraşsak o kadar çok başımıza bela geliyor!Küresel ısınma buna örnek böyle giderse bir kaç asır sonra şuan ki bir çok kara parçası su altında kalacak bunu biliyoruz ama hala aynı şeylere devam ediyoruz.Ama bu insanlar bu işi iyice abartmış!Sanki bilim kurgu filmleri gerçek olmuş gibi!
 
Maalesef bu konuda da ülkemiz geride, bunları tartışmak engellemek vb. konularda da! GDO lu ürünlerin ülkeye girişi, satışı dahil!

Beyazperdede benzek konuları işleyen filmler gördük, Ada filminde zenginler işin kaymağını yiyordu, komple insan klonu üretip gerektiği durumda ilgili organ alınıp klon imha ediliyordu, filme göre bunlar daha insaflı diyebilirim.

Sonumuz hayırlı olsun. İnsanlığı bitirecek olanı yine insan yapar! Kula bela gelmez hak yazmadıkça, hak bela yazmaz kul azmadıkça!
 
Şaka videosudur. İnandırıcı gelmedi eksiklikler var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst