Internet Polyglot: Online Bedava Dil Öğrenme Dersleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BRAZILIAN

Üye
Katılım
13 Kas 2007
Mesajlar
49
Puanları
1
Yaş
59
http://www.internetpolyglot.com/turkish/mainMenu.html?locale=tr

I Will learn Turkey !!!

Do you want to learn Portuguese?

http://www.internetpolyglot.com/turkish/lessons-tr-pt


Internet Polyglot: Online Bedava Dil Öğrenme Dersleri


Oyna
Genelde isanlar lazım olan bilgileri saklamak için flash kart kullanırlar. Biz ise düşünceyi biraz genişletip bu işlemi daha zevkli hale getirdik: dijital oldukları için sadece dijital flash kartlarıyla çalışmak kolay değildir, mesela oyunlarımız öğrenme işlemini çok canladırıyor ve çok eğlenceli ve heyecan verici hale getiriyor. Bunula beraber, Internet Polyglot sizin sonuçlarınızı kaydeder, ve sizi bildiğiniz kelimelrden ziyade bilmediğiniz kelimelerle daha yoğun bir şekilde çalışmanızı sağlar.

Hızlı Başlangıç: oyna Demo

Yabancı Diller.
Bu program sizin tercih ettiğiniz her hangi bir yabancı dili öğrenmede yardımcı olmak için özel dizayn edilmiştir. İspanyolca öğrenebilirsiniz, Fransızca, Çince veya İnglizce. Kendi özel derslerinizi oluşturduğunuzda kelimeler ve tercümeleri için ayrı dilleri seçip, belirtmeniz yeterlidir. Mesela, eğer İspanyolca öğreniyorsanız kelime dili olarak İspanyolcayı seçip tercüme dilini ise İnglizce belirtip kendi derslerinizi oluşturabilirsiniz. Eğer inglizce öğrenmek istiyorsanız ve öz diliniz ispanyolca ise derslerinizin kelime dilini İnglizce seçip tercümesini İspanyolca seçersiniz. Öz diliniz İnglizce ise, ve kelime bilginizi geliştirmek istiyorsanız,hem kelime dilini hem de tercümesini İnglizce seçip kendi dersinizi oluşturursunuz. İnglizce öğrenmek ömür boyu sürebilen bir işlemdir, hiç kimse öğrenmeyi ihmal etmemelidir.

Dili Seçiniz

Kendi Dersinizi Oluşturun. Arkadaşlarla Paylaş
Derslerim

Burada kendi dersinizi oluşturup istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Burada kelimeleri ezberlemeye başlayabilirsiniz: Bir veya daha fazla mevcut dersi seçme kutularından kontrol ediniz, oynamak isteiğiniz oyunu seçip "Oyna" düğmesine basınız. Kendi derslerinizle yönledirmek için üye olarak giriş yapmanız gerekiyor.

Genel Dersler

Burada size ulaşılabilir dersi bulacaksınız: başka kullanıcılar tarafından oluşturulmuş halka açık dersler, direkt olarak sizinle paylaşılan dersler, ve kendi oluşturduğunuz dersler. Ayrıca, reverse dersle oyanamak iyi fikir olabilir, ne dersiniz? Bedava online dil oyununu oynamak için, ders adının yanındaki bir veya daha fazla seçme kutusunu işaretleyiniz, oyun tipini seçiniz ve "Oyna" tuşuna basınız.

Ders listesi Kendi Dersinizi Oluşturun World Map
 
slm arkadaslar yeni uye oldum ve bilgi gerekli

*Üst üste aynı konuya mesaj atmak (flood yapmak ) yasaktır. ilave etmek istediğiniz yazıyı son mesajınızı düzenleyerek ekleyiniz.
*Düzgün bir Türkçe kullanmaya özen gösteriniz. Gereksiz yere yabancı kelimeler kullanmak yada yabancı cümleler kurmak yasaktır! English bölümünde de Türkçe mesajlaşmak yasaktır.

* lütfen forum kurallarına uyalım.

düzenleyen:volcanoss
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,592
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst