| ||
| | | |||||||
Kompanzasyonda güç analizi hakkındaElektrik Katagorisinde ve Kompanzasyon Forumunda Bulunan Kompanzasyonda güç analizi hakkında Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Merhaba, saygı değer meslektaşlarım son zamanda forum sayfasından fazlası ile kompanzasyon problemleri gördük buna istinaden bir yazı hazırladık umarım yararı ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Merhaba, saygı değer meslektaşlarım son zamanda forum sayfasından fazlası ile kompanzasyon problemleri gördük buna istinaden bir yazı hazırladık umarım yararı olur. her zaman söylediğimiz gibi ve üstatlarımızında belirttiği gibi iyi bir güç analizi ile çözüme ulaşacak fazlası ile kompanzasyon sistemi var ayrıca yeni bir bilgisayar yazılımı yazdık bunu ücretsiz olarak dağıtımını yapıp arkadaşların kullanımına sunacağız, bu değeleri süreleri ile beraber yazılıma girerek yazılım size optimum çözüm ile gerekli kond. Veya reaktör güçlerini hesaplayacak (Lütfen bunu bir reklam algılamayın) [Lütfen. Üye Olunuz...]
__________________ Endüstriyel Elektrik Elektronik AR-GE Dünyaya esir olan, azat olmaz. Amellerin en faziletlisi, gizli günahları terk etmektir. Her insanın dikeni vardır, gülü vardır. Gülünü görecek, oradan seveceksin.. Amelsiz alim, elinde fener bulunan amaya benzer. [Lütfen. Üye Olunuz...] Konu MuraTh tarafından (22-11-2009 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 05-07-07 Üye No : 15102 Mesajlar: 2,168
Popularite : 1739 Populerlik : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Firma yetkili veya temsilcilerinin,forumlara iştirak etmesini olumlu buluyorum.Ürünlerini tanıtmalarını ve ürünleri hakkındaki lehte /aleyhteki görüşlerini de reklam olarak görmüyorum.Gönlüm,tüm firmaları tem- sil eden akadaşlarımızın forumumuza iştirak etmesi ve bizi birinci elden bilgilendirmeleridir.Neyin reklam olduğunu söylemek,zekamıza hakaret olur.Bıraksınlar,onu biz ayıralım.gunerdr arkadaşımzın katılımlarını her zaman saygı ve takdirle karşılıyorum.
__________________ Zengin paylaşmalı, Fakir terlemeli, Herkes kendi işini bilmeli. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Bu da bizim haberleşme yazılımımız ![]() [Lütfen. Üye Olunuz...] den ücretsiz indirebilirsiniz.Programın çalışması için varkombi-pc yada multiser-pc rs485'ye usb konvertor -ethernet modem - gprs modem den herhangi biri ile bağlı olmanız gerkmektedir
__________________ KAEL MÜHENDİSLİK ELEKTRONİK LTD. ŞTİ. [Lütfen. Üye Olunuz...] 01-05/şubat ankaradayım To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 09-04-08 Üye No : 34320 Yaş: 25 Mesajlar: 29
Popularite : 12 Populerlik : ![]() | yukarda dediginiz siteye girdim ( [Lütfen. Üye Olunuz...] den ) ama guc analizi ile ilgili bir bilgi bulamadım , tam yerini soylermisiniz veya burada bir acıklama yapsanız , guc analizi ile cihazın rs 485 ile pc haberlesmesi farklı seyler gibi geldi bana , galiba ilk arkadasın anlatmak istedigi pek anlasılmamıs , guc analizi kesinlikle akan gucleri ekranda gormek veya cekilen enerjıleri okumak degildir , bunu zaten sayac yapıyor , rolenin rs 485 baglantısı ile bunları pc de gormek , ilk arkadasın anlatmak istediginden cok farklı seyler , ilk arkadasın yukarda bahs ettigi yazilım ise rs 485 arayuzu degil , tamamen optimum deger bulma algoritmasıdır ki ar-gedeki arkadaslar sadece algoritma catısını (a/y yazılımı degil ) olusturmak için üç aya yakın calıstılar , |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 26-10-07 Üye No : 21634 Mesajlar: 809
Popularite : 374 Populerlik : ![]() ![]() ![]() ![]() | Sn.gunerdr ,çok faydalı bir özellik sunmuşsunuz.Analiz güçlüğü yaşanabilen her yerde pratik çözüm üretmişsiniz.Sizleri kutluyor ve yenilikçi atılımlarınızın devamını diliyorum. Belirtmeden geçemeyeceğim;Vizontele filminde ilk kez tv ile karşılaşan deli Emin ne diyor''şerefsizim ben de düşünmüştüm''işte bende böyle bir özelliği hep düşünmüştüm.Benim hayallerimi hayata geçirdiniz ya daha ne diyeyim. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | bu ürünün özelliğini kullanıyordum ama bu açıklayıcı oldu, sayın tknsyn arkadaşımıza katılıyorum tebrikler
__________________ [Lütfen. Üye Olunuz...] |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | Daha önce tarafımdan hazırlanmış kompanzasyon güç analizi dökümanını arkadaşlarımızın istifadesine tekrar sunuyorum. Bu metodu uygulamış olan tüm teknik eleman arkadaşlarımız %5'leri rahatlıkla yakalamaktadırlar. Enerji kalitesini yakalayabiliyoruz. Kazanan meslektaşlarımız, mutlu olan da biziz. [Lütfen. Üye Olunuz...] Herkese iyi çalışmalar.
__________________ *************************************** MARMARA ELEKTRİK ENERJİ DANIŞMANLIK - SAKARYA [Lütfen. Üye Olunuz...] [Lütfen. Üye Olunuz...] *************************************** Konu genç arkadaş tarafından (02-11-2009 Saat 22:34 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Link düzenlendi. |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| analizi, güç, hakkında, kompanzasyonda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |