| ||
| | | |||||||
Kompanzasyon Takip Çizelgesi (yeni oranlar)Elektrik Katagorisinde ve Kompanzasyon Forumunda Bulunan Kompanzasyon Takip Çizelgesi (yeni oranlar) Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar kendi işim için kullandığım çizelgeyi yeni oranlara göre tekrar düzenledim. İhtiyacı olan arkadaşların kullanımına sunuyorum (exel tablosu). Çarpan katsayısını ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Arkadaşlar kendi işim için kullandığım çizelgeyi yeni oranlara göre tekrar düzenledim. İhtiyacı olan arkadaşların kullanımına sunuyorum (exel tablosu). Çarpan katsayısını bilerek 1 bıraktım sonuçlar doğru olarak izlenebilir. Grafik olarak daha rahat izleme olanağı oluyor Lütfen kullanım bilgilerini okuyunuz. Hata görürseniz bildiriniz. Hayır duanız yeter. saygılar. 14 Aralık 2007 saat 20:00 itibariyle bir arkadaşımızın uyarısıyla tabloda değişiklik yapılmıştır. bilgilerinize, Sn. sinandemir'e teşekkürler. [Lütfen. Üye Olunuz...] şifre 1480 dir. Konu MuraTh tarafından (13-06-2009 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
| edremit Adli üyeye bu mesaji için Tesekkür Eden 2 Kisi: | ceyranci38 (25-07-2010), izzettin karakuş (16-07-2010) |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) |
| çok teşekkürler . Güzel bir çalışma olmuş, işimize çok yarayacak. Yalnız 31 tarihindeki kap. sarf değeri formülünde bir yanlışlık olmuş. O44*G12 olacağına O44*G42 yazılmış. şifreli olduğu için düzeltme yapamıyoruz. İlgilenirsen çok sevinirim. | |
| |
| | #5 (permalink) |
| bu paylaşımı yapan arkadaşımıza kaç kez özel veya msn yazılmıştır neden cevap vermiyor merak konusu paylaşım yapmak istemiyorsan ekleme neden insanları bu kadar kendine mahtaç bırakıyorsun anlamıyorum alın arkadaşlar size şifresiz halii teşekürlerr... bu arada paylaşımın çok harika ama şifre konusundada bu hasasiyetini göstermenide isterdim.. [Lütfen. Üye Olunuz...] | |
| |
| sinandemir Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | ekol (19-07-2010) |
| | #6 (permalink) |
| SayaÇ takİp formu yenİ oranlarla hem %33 hem %20 ye gÖre İkİ ayri program. programda sayaÇ Üzerİnden alinan aktİf, reaktİ ( endİktÜf ) ve kapastİf deĞerlerİ programa gİrİlerek ayrica akim trafosunun Çarpani ve elektrİk bİrİm fİyati gİrİldİĞİnde program otomatİk olarak ceza durumunu ve aylik aktİf elektrİk tutarini hesaplayacaktir. kullanimi Çok kolay bİr excel hesaplama programidir. rar Şİfresİ sİtenİn İsmİdİr. Şifre: [Lütfen. Üye Olunuz...] [Lütfen. Üye Olunuz...] Konu MuraTh tarafından (29-10-2009 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. | |
| |
![]() |
| Etiketler |
| çizelgesi, kompanzasyon, oranlar, programı, sayaç, takip, yeni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |