Jeneratör Bağlantısı Nasıl Yapılıyor?

serk1982

Üye
Katılım
13 Eyl 2008
Mesajlar
42
Puanları
1
Yaş
39
entesin rg3 12c rölesinin jeneratör modu var bunu nasıl kullanırım rölenin arkasında klemens kısmında 2 uç jeneratör ucu olarak belirtilmiş burdan jeneratöre nasıl bir bağlantı yaparım araya başka bir cihaz bağlanıyormı ve bu özellik tüm jeneratörlerde kullanılabilirmi bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
bildiğim kadarı ile o iki ucu jeneratörün bir fazı ile nötrüne bağlaman gerekiyo yani jeneratör çalışınca o noktaya enerji gelecek röle jeneratörün çalıştığını anlıycak.bide rölede CosQ2 girişi var istersen ordanda jeratör modu için cosQ değeri girebilirsin ama jeneratörler genellikle cosQ=0,8 olarak set edilmiştir.
 
Cihazın prospektüsünü okumanızda yarar var.Püf nokta,jeneratörün ,test için çalıştırılması halidir.O giri-
şe,gerilimin,elektrik kesintisi halinde gelmesini sağlamak önemlidir.Güzel düşünülmüş bir çözüm.Cosq 2
değerini yükseltmemekte yarar var.
 
Anladığım kadarıyla sadece jeneratörün normal çalışmasında rölenin jeneratör klemenslerine gerilim gelmeli jeneratörler hakkında pek bilgim yok ama çözerim herhalde cevaplarınız için teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst