Ana SayfailetişimDosyalarHaberlerForumAna Sayfa
04 Aralık 2008 20:10:11 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
[önemli] Gökçen Göçer Kütüphanesi Açılıyor [önemli] Gökçen Göçer Kütüphanesi Açılıyor  
   Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: [önemli] Gökçen Göçer Kütüphanesi Açılıyor  (Okunma Sayısı 1237 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MuraTh
Administrator

Popularite: 162

« : 20 Kasım 2006 22:45:07 »

Merhaba Arkadaşlar ilk önce Gökçen Göçer Kimdir Diye Soran Arkadaşlarımız Olacaktır Ben Kısaca özet Geçmek istiyorum

Alıntı
MERHABA

Bu sayfayı açtığınız için çok teşekkür ederiz,lütfen satırlarımı sonuna kadar okuyun ve bu sayfanın gelişmesi için elinizden ne geliyorsa yapmağa ve bize yardım etmeğe çalışın.
  26 haziran 2006 akşamı,henüz 8 yaşında olan,9 eylül de yeni yaşına girecek olan küçük kızım GöKçEN’ imi kaybettim.Duyduğum anda yaşadıklarımı kelimelerle anlatmama imkan yok,Allah hiç kimseye evlat acısı göstermesin.
   Kızım GöKçEN cıvıl cıvıldı,hayata hep güler yüzle bakan bir çocuktu,olay günü anneannesine gitmişlerdi,akşam saat 21.00 sıralarında ,küçük dayısı ile manava gidiyor,alışveriş sırasında DONDURMA almak istiyor,o işyerinde istediği marka yok,karşıdaki bakkalda TANINMIş BiR DONDURMA MARKASI na yöneliyor,dondurma dolabı dış kapının bitişiğinde duruyor,bakkalın kapısı bir basamak yüksekliğinde doğal olarak GöKçEN  dondurma istemek için içeriye eğilip içeride bulunanlara seslenmek istiyor,ayağının basamağa takılıp düşmemesi içinde bakkalın kapı çerçevesinden tutması gerekiyor,sol eliyle kapı çerçevesini tutan GöKçEN ses bile çıkaramadan olduğu yerde kalıyor.
   NEDEN Mi?
   çünkü SORUMSUZ bakkalın kapısına elektrik akımı geçiyor,hatta bu elektrik kaçağı 3 ay önceden beri biliniyor ,çünkü GöKçEN in babası da 3 ay önce çarpılıyor ve bakkalı tesisatını yaptırması için uyarıyor.GöKçEN den yarım saat önce bir çocuk daha çarpılıyor Allah dan o çocuk kazayı atlatıyor ve bu bakkal bu kadar olay olmasına rağmen işyerini kapatıp tedbir almıyor,bu sebepten günahsız minicik GöKçEN in yaşamını elinden alıyor.

şimdi Gökçenin Okuduğu ilk öğretim Okulunda Gökçen Göçer Adına Bir Kütüphane Açılıyor.Tüm Meslektaşlarımızı ve Bu Sayfayı Görüntüleyen Herkezi Kütüphanemize Destek Vermeye Davet Ediyorum

Kütüphanenin şu Ana Kadar Karşılanmış ihtiyaçları

4 adet bilgisayar sağlandı. [2 adet daha gerekli]
1 adet scanner ve yazıcı sağlandı.
Kütüphanenin tabanının kaplama yapılması sağlandı.
Bilgisayar tesisatı ve malzemesi sağlandı.
Kütüphane rafları sağlandı.
Eğitim CD leri sağlandı. (ilk öğretime yönelik)
Kitap sağlanmasına çalışılıyor.
Pencerelerin Perdesi sağlandı.

Bir Kütüphanenin En önemli Eksiği Kitaptır.
Elinizde mevcut ansiklopedilerden tutun da,çocuklarınızın ,kardeşlerinizin kıyıda köşede kalmış çocukluklarına dair kitapları,eğitici araç gereçler,zeka oyunları ve hatta "artık hızlı çalışmıyor ne yapsam bunu,satsan para etmez" dediğinizi bilgisayarlarınız bu çocuklarımıza fayda sağlayacaktır.

Bu konu ile ilgili bilgileri
Üye Ol veya Giriş Yap
www.gokcengocer.com
adresinde Gökçen in Kütüphanesi bölümünden inceleyebilirsiniz.

Kütüphane için Gerekli Malzemeyi Gönderebileceğiniz Adres

Hasan Fuat Göçer,  Atatürk bulvarı şair baki sokak no:14/C 27090 şahinbey/GAZiANTEP
Saygılarımla

Kampanyaya Destek Veren Web Siteleri

Üye Ol veya Giriş Yap
GokcenGocer.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
TurkHukukSitesi.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
Hukuki.Net

Üye Ol veya Giriş Yap
KontrolKalemi.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
Egitimciyiz.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
SiyahKahve.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
RealHaber.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
OlayMedya.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
Haberler.Com

Üye Ol veya Giriş Yap
KentHaber.com

Üye Ol veya Giriş Yap
Gaziantep27.Net

« Son Düzenleme: 05 Ocak 2007 22:05:52 Gönderen: MuraTh » Logged

Kin ve Öfke Yok Bende Sana Karşı Nötr

Üye Ol veya Giriş Yap
Sponsor Linkler
« Posted on: 04 Aralık 2008 20:10:11 »

aksu27aksu
Katılımcı üye
**

Popularite: 6
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2006 01:11:18 »

öncelikle gökçen için çok üzüldüm...allah kimsenin başına evlat acısı vermesin...ben bir gaziantepli olarak elimden geleni yapacam...
HANIBAL
Administrator

Popularite: 129
Çevrimdışı Çevrimdışı

Even Angels fall out of Grace at This World

« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2006 22:51:58 »

Gerçektende gökçenin durumuna çok üzüldüm böyle bi faliyetin yapılıyo olması gerçekten çok güzel destek veren ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarak bi insan olarak elimden ne geliyosa yapıcam

hasantaskan
Yeni Uye
*

Popularite: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2006 10:14:10 »

Sorumsuzluklarin Sonuclarini Masumlarin Cekmesi Cok Cok Aci Ben Yurt Disindayim Buralarda Da Fazlasi Ile Sorumsuzluklar Var Dikkat Edelim Acilari Yasamayalim.
berrin60
Yeni Uye
*

Popularite: 21
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2007 16:43:45 »

gerekli yerlere de bu maili fordwardlayıp destek alabiliriz diye düşünüyorum. Sizce uygunmudur.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: