Arçelik Neo Plasma 9000 Btu Arızalı

CouL

Üye
Katılım
4 Ağu 2011
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
35
Arkadaşlar klima 22 Derecede 15-20 dakika kadar çalıştıktan sonra içinden çıt diye bir ses geliyor daha sonra klima soğuk üflemeyi kesiyor. Çıt diye ses geldikten sonra dış ünite çalışmayı durduruyor. Tekrar içerisi ısındığı zaman dış ünite devreye giriyor tekrar soğutma yapmaya başlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
klimanın ön kapağını açıp filtrelerini yerinden çıkarın sağ tarafta siyah kablolu ucu toparlak bir şey göreceksiniz o oda sensörüdür ona sıcak suya batırılmış bir bez parçası sarın veya elinizle ısıtıp bir deneyin muhtemelen o parça arızalandığından klimanızı erken otomatiğe geciriyor
 
Gayet normal bir çalışma şekli. Önemli olan sorun şu?
22C 'ye set edilmiş ike, ortam sıcaklığı 22C'ye gelince mi bu aksiyon oluyor yoksa 22C'ye set edilmişken ortam sıcaklığı 30C'de iken mi bu oluyor? Eeğer ikincisi ise @demirayteknik'in dediğine ek olarak sormak isterim, üflediği havayı emiyor olabilir mi?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst