hocam bendede E7 hatası verdi, klimam vestel nuture+ sizin verdiginiz seg modeli içinmi geçerli yoksa benim kilimamada işe yararmı, bu sorundan nasıl kurtulucam yardımcı olursanız çok sevinirim servis bir hafat sonraya gün verdi, şimdiden teşekürler iyi çalışmlar..
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arkadaşlar ısısan ıso48f model salon tipi klima arıza kodları lazım rica etsem yardımcı olurmusunuz ekranda P10 arıza kodu veriyor paylaşımlarınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
 
İyigünler regal rac 24 slip klimanın kodları varmı 4 ışık aynı anda yanıyor aynı anda sünüyor yardım edin simdiden sagolun.
 
Hafiza silinmis bunu bir dene bilirsiniz


piller çıkartılır....
sıcaklık - + tuşlarına aynı anda basılarak piller takılır kumanda göstergesi 00 ise yükleme yapılmaya başlanır kumanda tuşları ile ilk 6 hane girilir ve mode tuşu ile 2. altılı hane de girilerek klima iç ünitesine tutularak mode tuşuna basılır tek bip sesi duyulduğunda işlem tamamdır....


restartlı klima kodları....

24000 BTÜ: 0A5617 120340​




 
Son düzenleme:
merhaba rica etsem vestel 12000 btu e7 hada kodu için girmem gereken kodu verebilirmisiniz? Tşk
 
sharp H1 arızası veriyor kodun anlamını bilen varmı
 
ya o usta neyin kafasını yaşıyormuş onuda öğren seydin :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,961
Mesajlar
913,924
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst