elektirik tahrikli silindir

affe

Üye
Katılım
14 Tem 2007
Mesajlar
119
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar elektirik tahrikli silindir tam olarak nedir ? okula ögrenciler tarafından elektirik tahrikli silindir alınacaktır,istanbulda bildiğiniz bir yer varmı arkadaşlar ögrenci işi olucagından dolayı fiyatıda uygun olması lazım sağlıcakla kalın..
 
hidrolik yada pnomatikte bu isimle geçen bir sistem yokbaşka bir adı olabilirmi
 
elektirik tahrikli silindir
Denilince bir çok anlama geliyor gibi.

Ama, pinomatik piston gibi motor ve rediktör sistemiyle yapılmış olanları görmüştüm (Dış görünüş olarak pistondan ayırt etmekte zorlanıyor insan) acaba istenen böyle birşey olabilir mi?
 
normal bir pünomatik silindir (piston ) gibi..silindirin son 15 cm sinde bir servo mekanızması var ve tahminimce içinde sonsuz bir mille hareket kabiliyeti kazandırılıyor...tamamen elektirikle çalısıyor yani ,hava veya hidrolik e ihtiyacı olmadan..arkadaşın dediği gibide normal pistondan ayırt erdilmesi güç,sessiz,hısle ve hassas çalıştıkları hakkında bilgi aldım..bilgilerinizi bekliyorum..
 
allah iyiliğini versin kardeşim senin elektrik li silindir dediğin en basit kullanım alanı olarak çanak anten yönlendirme motorlarıdır.. bunlar basit yağılı ve sessiz çalışırlar bir çok alanda kullanılırlar denizcilikte dümen kontrolu kapak ve vana kontrolu amacı ile evlerde uydu anteni yönlendirmek için endüstride de yine vana ve kapak kontrol amacı ile ve ya konumlandırma amacı ile kullanılırlar. basit bir doğru akım motoru küçük bir dili kutusu ve uzunca bir vida ve somundan oluşur en basit tarifi ile

arkadaşım bu malzemeyi en ucuza çanak anten satıcılarından bulabilirsin
 
Arkadaşım firmamız bünyesinde my serisi elektrikli silindir satışı vardır.Ayrıca öğrenci arkadaşlarımıza yardımcı olmaktan gurur duyarız.
Entek Pnömatik
 
Selamlar,

google da Robocylinder diye arasanız karşına çıkacaktır. Türkiye distribütörü Pulsar Robotik, www.pulsar.com.tr.

Toplamda 14.000 civarı model mevcut.

Kolay gelsin
 
güzel bir çalışma tebrikler
 
oooo Entek pnömatik de burdaymış :) ancak Festonun yeni çıkarmış olduğu bir ürün mevcut geçen gün bizim firma ya tanıtıma geldiklerinde görmüştüm. Pnömatik bir silindiri andırıyor arka üst kısmında bir servo veya step motor var idi kendi içerisinde sürücü devreside mevcut olmakla birlikte 1/1000 mm hassasiyet 1.8 nm güç ve 24v dc bir sistemdi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,836
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst