İnternet Üzerinden Kameraları İzleme Ayarları

gerçekten güzel bi paylaşım olmuş. emeğinize sağlık.
 
Hepinizin Yorum ve Önerileriniz için Tşk Ederim
 
güzel iş :D

NikeSteeL;401823' Alıntı:
Açıklamalar Çok iyi Emeğinize Teşekkür Ederim . Şayet Kameranın İnternete Çıktığını Aynı ağ üzerinden bir Başka bilgisayarla Kontrol edebilirmiyiz ?
 

tabiki sadece Kayıt cihazına vermiş oldugunu ip numarasını internet explorer a yazmanız yeterlı olacakdır
egerkı kayıt cıhazının web port numarası 80 den farklı ise ozamanda ip adresi : webport seklınde yazılacakdır
ornekle acıklayacak olursak dıyelım kı kayıt cıhazımızın ip adresı 192.168.1.100 web portuda 95 buna gore
192.168.1.100:95 şeklinde Yanlızca internet Explorer a yazılması gerekmekedır cunku bırcok dvr internet explorer destegı ıle gelır
 
hasan usta selamlar benim senden ricam ben ip kamera aldim hersey cok iyi yalniz evdeki internet,ten bakabilyorum ben baska biryerden bakabilmem icin internet boxuna ip numrasi vermem gerekiyor birtürlü beceremedim ben sana almanyadan yaziyorum benim internet üyeligim vodafone,da senden ricam bana resimli anlatim yaparsan cok memnun olurum selamlar mahmut.:confused:

Resımlı anlatım yapamam o kadar vakdım yok fakat uzak erişim yaparak halldebiririz çünkü burda birçok arkadasımıza aynı şekilde destek oldum daha hızlı çözüm :D

http://www.facebook.com/ByCoD3rs ulasabılırsın
 
yararlı paylaşımınız için,teşekkürler , faydalı bilgilerinizi halka arz etmeniz takdire değerdir,sağlıklı ve bereketli günler diliyorum.
 
Teşekkürler çok güzel bir çalışma olmuş O Güzel atalarımız dertler paylaşılarak azalır ama bilgiler paylaşılarak çoğalır demiş bilgisini paylaşsan tüm kardeşlerimize teşekkürler
 
SLM iki evim var diğer evimden wifi ile giriyorum bu evimdeki modem üzerinden, arası 50 metre evlerimin wifi üzerinden öbür evimdeki bilgisayarıma bağlı olan kamerayı izleyebilirmiyim izlene biliyosa nasıl yapmalıyım aydınlatırsanız sevinirim..
 
Sn. by_qolge,

TeamViewer programı gibi uzaktan erişim programlarını kullanabilirsiniz. Eğer kayıt cihazınız olmuş olsaydı direkt olarak o kayıt cihazına bağlanıp seyredebilirdiniz ancak ben şimdiye kadar DVR kartları kullanıldığı zaman böyle bir erişim sağlandığını görmedim ya da duymadım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,314
Kullanıcılar
449,852
Son üye
ddknght

Yeni konular

Geri
Üst