Güvenlik Kamerası Görüntüsünde Şeritler Geçiyor

tugaydemir

Üye
Katılım
9 Ağu 2011
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
31
güvenlik kamerası görüntüsünde gri şeritler geçiyor yardımcı olun lütfen.
 
kameraya giden kablo zarar görmüş değiştirmelisin.
 
dostum cıhazların takılı oldugu prızde topraklama mevcut deıl!
topraklama mevcut olmamakla beraber prızın topraklama yerıne notr hattından atlamas(sıfırlama) yapılmıs
dvr kayıt cıhazını veya bılgısayarı kamera adaptorunu kamera ızlemıs oldugun monıtoru hepsını tek bı grup prıze bagla ve topraklamasını verme sorun duzelecekdır egerkı sorun devam ederse kı hıc sanmıyorum yaz cozum uretırım problem deıl
 
2 kamera tek kabloya bağlı sebebi bu olabilir mi?sebebi buysa ne yapmam gerekiyor?
 
Sn.tugaydemir,2 kamera tek kabloya bağlı demişsin.Bu elektrik kablosu ise ve de adaptör trafolu ise senin arıza normaldir.Bu durumda ya güç kaynağını SMPS(tamamen elektronik yapıda) olarak değiştireceksin.Ya da her kameranın güç kaynağı ayrı olacak.
 
kameraların bulundugu yerde yüksek güçlü makinalar çalışıyorsa ve kamera kabloları bu yüksek güçlü makinaları besleyen elektrik hatları yanından gidiyorsa buradan parazit kaparlar veya kamera kablosu zarar görmüştür ilk önce bnc girişlerini kontrol et hatta yenile.
 
Kameranın BNC'sini değiştir istersen aynı sorunla bende çok karşılaştım we bu yolla üstesinden geldim insallah yardımım dokunur
 
Kamera ayakları metal ise ve metal yüzeye monte ettiyseniz şase alıyordur. Eğer montaj bahsettiğim gibi yapıldıysa kameraları yalıtmalısınız. Bunun en basit çözümü plastik ayak kullanmaktır. Ayrıca BNC ler metal yüzeye değiyorsa onlardan da şase alır. Bunlara dikkat edin.
 
bende işyerinde yaşadım elektrik barasına bağlamıştım aynı sorunu yaşadım kamera ayağını yalıtınca sorun düzeldi.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,100
Mesajlar
914,967
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst