Nokia yeni "pilotlarını" arıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcyber

Üye
Katılım
19 Eki 2007
Mesajlar
710
Puanları
1
Yaş
43
Nokia yeni "pilotlarını" arıyor!
Selim Öztürk
Nokia, yeni nesil telefonların geliştirilmesine yardımcı olacak "test pilotları" arıyor!
Nokia Pilots ile yeni nesil Nokia telefonlara katkıda bulunabilirsiniz...
Cep telefonu pazarının lideri olan iletişim devi Nokia, yeni model telefonları ile ilgili şikayetlerden, önerilerden ve yorumlardan olabildiğince yararlanmaya çalışıyor ve ürünlerini bu paralelde son kullanıcıyla buluşturuyor.

Ancak Nokia'ya bu da yeterli gelmemiş olacak ki Nokia, yeni ürünleri için farklı bir sistem geliştirmeyi düşünüyor. Bir önceki uygulaması olan 'Beta Labs' programından sıyrılmayı planlayan Nokia, 'Nokia Pilots' uygulamasını hayata geçirmek için son hazırlıklarını yapıyor. Nokia Pilots programı ile Nokia kullanıcıları, yeni jenerasyon Nokia telefonlarının yaratılması için test aşamasına birebir katılma imkanına kavuşacak.

Diğer bir deyişle, kullanıcılara yeni ürünlerini daha aktif bir şekilde test edebilmelerine imkan vermeyi düşünen Nokia, böylelikle yeni jenerasyon telefonlarının şekillenmesinde kullanıcılardan faydalanmış olacak.

Kullanıcıların yardımıyla daha farklı ve iyi ürünler ortaya çıkarabileceğini düşünen Nokia'nın bu Pilot programını, önümüzdeki Eylül ayında uygulamaya koyması bekleniyor.

Nokia Pilots uygulaması ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere, resmi site aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Uygulama başladığında, Nokianın yeni pilotu olmak isteyenler site aracılığıyla kayıt yaptırmak zorunda. Ancak Nokia, bu iş için herhangi bir ücret ödenmeyeceğini de açık açık bildiriyor.

http://www.nokia.com/pilots

chip
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst