Eve Gelen Telefon Hattım Çok Kötü

CasTieL

Üye
Katılım
8 May 2011
Mesajlar
212
Puanları
1
Konum
İstanbul
ADSL 8MBİT ALAMIYORUM ALA ALA 1:75 MBİT ALAbiliyorum anca

HAT DURUMUM
Bağlantı DurumuBağlı
Bağlantı TipiDSL
Hat ModuADSL2+


GelenGiden
DSL Hızı(Kb/s):2045638
Ulaşılabilir Hız(Kb/s):35321138
SNR Sınırı (dB):6.46.6
Hat Zayıflaması(dB):47.527.6
Güç (dB):16.012.3

BİNA VE KABLOLAR COK YENİDİR.KABLOLAR ZATEN DIŞARIDAN GEÇİYOR sokaktaki telefon kablosu ek aşşadan gelen bi kabloya ve 8mbit ve onun altında sadece 2 mbit alabiliyorum.Ama bizim akraba var onunkine ek yapılmış kablo o /7/8 mbit alırken ben neden 2 mbit alabiliyorum:? evde pararel hatta var acaba o sorun cıkartırmı :?
splıttersiz direk telefon hattınamı takıyım internete gelen kabloyu :?

yardım lazım arkadaşlar 8mbit parası ödemek istemiyorum.
 
sn. castiel, servis sağlayıcını (ttnet ise 444 0 375 ti sanırım numarası) ara ve operatöre durumu anlat ve kontrol ettir.yok sorun görünmüyor derse arıza kaydı yaptır.bir görevli gelip sorunu tesbit ediyor.(benim modem bozukmuş örneğin)sonuçta para ödüyorsun, niçin almadığın hizmete para ödeyesin ki?
 
D-SMART NET KULLANIYORUM

Santrele cok uzagım heralde hiç görmedim sadece kabloları görüyorum kutu filan hiç göremedim bi daha yukarıda var baya bi uzak bizim eve ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
d smartı bilmiyorum ama d smart ın müşteri hizmetlerini bir ara kuvvetle muhtemel onlar sana izlemen gereken yolu gösterecektir.şunu şöyle yapın veya şurayı arayın diye yönlendirirler diye düşünüyorum. kolay gelsin.
 
telefon hattında bulunan bütün ekler netin yavaşlaması veya kopması için yeterli sebeptir..bendede böyle bi sorun olmuştu TT yi aradım ev ile telefon kutusu arasındaki kabloyu tamamen değiştirmelerini sağladım.sorun çözülmüş oldu
 
uzak derken telekomun hattı sadece senın içinmı çekılmış hat yoksa telekomun havai hat kabloları var dışı blendajlı aluminyum folyolu tam özellığını bılmıyorum ama benım 1.5 km tek abone için bu kablolardan çektıler hıç sorun yok bazen dahılı kabloyu çok bılmışlık yapıp harıcıde kullanıyorlar onda sorun var dahılı kabloyu telefon bağlatırken eve gelen teknisyen 20 mt bıraktı :)şirinlik yaptı internetı açtım hiz yavaş kopmalar var kabloyu kestım azda olsa farkedılecek kadar duzeldı ama dahada problem var ikinci bır hat oturduğum evde dersenız var:)sorun çozeceklerde allah bılır ne zaman
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst