Garanti Bankası destekli LG Smart TV’ler.

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
LG Electronics, Smart TV’leriyle finans dünyasını evinize getiriyor. Teknolojiyi sadeleştirip kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmaya ve zenginleştirmeye öncelik veren LG Electronics, Smart TV Premium Menü’süne Garanti Bankası uygulamasını da ekledi.

Tek yapmanız gereken Mobiltürk Teknoloji tarafından Boğaziçi Üniversitesi Teknoloji Park’ta geliştirilen uygulamayı LG Smart TV Premium Menü’sünden sihirli kumandanız ile seçmek ve yönetmek.


LG Smart TV Garanti Bankası uygulaması ile;

Piyasaya kur bilgilerine anında ulaşabilecek,
  • En çok artan ve en çok azalan 10 hisse senedinin son değerlerine, değişim oranlarının yüzdelerine bakıp değişimleri grafiklerle görebilecek,
  • Günün piyasa yorumlarını izleyebileceksiniz.
Böylece finans haberlerine ulaşabilmek için yerinizden kalkıp bilgisayarınızı almak ya da televizyonda haberleri beklemek zorunda kalmayacaksınız. Bunun için sihirli kumandanızı yönetmek yeterli.

LG Smart TV ile yapabilecekleriniz sadece bununla da sınırlı değil. Smart TV’nizden sosyal paylaşım ağlarına girebildiğiniz gibi, her geçen gün zenginleşen Smart Menü’den müzik programlarını indirebilecek, hatta ilerleyen zamanlarda yemek siparişi bile verebileceksiniz. Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye çıkaracak şekilde tasarlanan Smart Menü, LG Smart TV’nin ana menüsüdür ve size istediğiniz her şeye kolayca ulaşma imkanı sağlar.

LG Sihirli Kumanda nedir?

Bilgisayar faresi gibi işleyen hareket sensörlü bir televizyon kumandası. Sihirli Kumanda, LG Smart TV’nizi en kolay biçimde kontrol etmenizi sağlıyor. Sadece gösterin, tıklayın ve kontrol edin. Basit hareketler ile yön tuşları ve diğer tuşlara basmanıza gerek kalmadan görüntüleri sürükleyebilir, hızlıca oynatabilir ve LG Smart TV fonksiyonunda istediğinizi yapabilirsiniz.

Alıntıdır. Kaynak: hARDWAREMANIA
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst