sayısal sinyali analoga çevirmek

volkang61

Üye
Katılım
19 Nis 2010
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
40
herkese merhaba arkadaşlar.ericsson md110 santrallerle uğraşıyorum.elimde md110 santrallerle ilgili bilgi ve döküman var isteyene verebilirim site üzerinden özel mesaj yeterli.şimdi esas konuya gelecek olursak sayısal olan santral hatlarını kontrol edebileceğimiz bir ekipman varmı yani hatta girdiğimiz zaman numara bilgisini görebileceğimiz bir sistem veya bir devre varmı?? ve ikinci olarak abonedeki sayısal sinyali analog sinyale çevirmek için herhangi bir devre varmı? bu konuda bana yardımcı olarabilirmisiniz???
 
walla maşşallah arkadaşlar forumun gidişatı süper... o kadar çok cevap varki hangisini uygulasam diye şaşırdım.site artık sadece şirketlerin reklam ajanslarına dönmüş..artık bu sitenin kimseye faydası olacağını düşünmüyorum,reklamlara devaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....
 
Sizin şanssızlığınız desem! İnsanlar bu tip teknik forumlara sadece, kendi işleri için uğrarlar ve genelde işini halleden de " ya dur bakayım belki birisini de ben yardım edebilirim" demez. Dikkat ederseniz bu tip üyeler %80/90 gibi oranlardadır ve foruma giriş periyotlarından ve mesaj sayısı/içeriğinden anlayabilirsiniz. Bazıları olayı abartır, haddini bilmez ve sanki bütün üyeler onun sorunu için çalışmalı, çözüm üretmeli gibi bir küstah mantıkla, nihai cevaplar yazarlar. Doğal olarak bu tip mesajlara kimse şevkle cevap yazmaz.
Sanıyorum sizin şanssızlığınız burada; bu bahsettiğim profilde ki üyelerden olduğunuz gibi bir fikre kapıldı diğer üyeler...
 
walla maşşallah arkadaşlar forumun gidişatı süper... o kadar çok cevap varki hangisini uygulasam diye şaşırdım.site artık sadece şirketlerin reklam ajanslarına dönmüş..artık bu sitenin kimseye faydası olacağını düşünmüyorum,reklamlara devaaaaaaaaaammmmmmmmmmm....

Bu güne kadar iki defa konu açmışsınız ve bu konulara 2 mesaj yazmışsınız. Kendi açtığınız konular dışında tek bir mesaj yazıp kimseye yardım etmeden forumun kimseye yararı olup olmayacağına nasıl karar veriyorsunuz? Buradaki hiçbir üye açtığınız konulara cevap vermek zorunda değil ki. Bedavaya bilgi aldığınız bir forumda kimseyi zorlamaya kalkamazsınız ve niye cevap verilmedi diye kimseyi yargılayamazsınız. Belki kesin bilgisi olan arkadaşlar konuyu görmemiştir ya da kimsenin bilgisi yoktur. Biraz daha iyi niyetle yaklaşır yardımlaşmaya katkıda bulunursanız sanıyorum ki ihtiyacınız olduğunda yardım almanız da o kadar kolaylaşacaktır.
 
ricsson MD110 sayısal santrali tüm ihtiyaçlarımıza cevap verebilmesi ve kullanıcılar tarafından onaylanıp ön plana çıkarılan güvenilirliği sayesinde, haberleşmenin kritik öneme sahip olduğu noktalarda rakipsiz bir şekilde tercih edilmektedir.

MD110 Dağınık mimari yapısı, işlemci gücünün merkezi olmaması ve dolayısıyla kapasite artırımları sırasında işlemci gücünün de aynı oranda artması, sistemin güvenirliliğinin her zaman maksimum olmasını sağlamaktadır.

Fansız platform, İşlemci gücünün dağıtılmış olması ve düşük enerji tüketimi sayesinde hiçbir soğu
tma donanımına ihtiyacı yoktur. Fanlar yüksek akım çekerler ve tozlu ortamlarda bozulma olasılıkları yüksektir. Bozulmaları, sistemin ısınmasına ve buna bağlı olarak büyük sorunlara yol açmaktadır. İşlemcisi üzerinde bile fan bulunmadığı için MD110 santralinin güvenirliliği çok yüksektir ve çok sessiz çalışır. Hiç bir fanı olmadığı için çok az elektrik harcar ve elektrik kesintilerinde yedek güç kaynaklarını süratli bir şekilde tüketmez.

MD110 Networking, Tüm standartları desteklemesi ve sahip olduğu dinamik yönlendirme fonksiyonlarıyla eksizsiz bir network oluşturulabilir. Yönlendirme sırasında orjinal arayan numara gösterilmesi yapılabilir. (Original A-Number)

Free Seating Uygulaması ile Kullanıcılar her hangi bir telefondan kendi kodlarını tuşlayarak, sisteme o telefonu kendi telefonları olarak tanıtabilirler. Bu serbest dolaşım özelliği sayesinde kişinin sahip olduğu profiller ve dahili numaralar bulundukları yerdeki telefona taşınır.

MD110 IP Extension, VoIP haberleşme standartlarını da desteklemekte, ses ve IP arasında gateway görevi de görebilmektedir. IP telefonlarda, dijital telefonlarda kullandığımız özellikler sorunsuz bir şekilde desteklenmektedir. LAN üzerindeki IP Telefon kullanıcılarının kendi aralarında yaptıkları görüşmeler yine LAN üzerinden anahtarlanmakta ve dolayısıyla MD110 üzerindeki kaynaklar efektif olarak kullanılmaktadır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst