usb to rs232 çeviriçi hakkında

hkn_blt

Üye
Katılım
31 Ağu 2009
Mesajlar
1,159
Puanları
31
arkdaşlar şimdi benim bu kablodan satın almam gerek alırken neye dikkat etmem gerekli yardımcı olabilcek varmıu acaba aşagıda 2 link var hangisindekini alırsam daha iyi olur.

VATAN COMPUTER - DIGITUS - USB RS232 SERİ ÇEVİRİCİ 2.0 DA-70156 - Adaptör ve Çeviriciler

Usb to Rs232 - Db25 evirici Kablo Notebook Adaptr, arj, Notebook Batarya, Pil, Notebook Klavye, Tu Takm, Lcd Panel, nvertr, Fan

yardımlarınızı bekliyorm
 
Merhaba
Aynı sorunu ben de yaşadım.Digituslar çok kaliteli ama pahalı.Istanbulda karaköy çarşısında alt katlarda küçük dükkanlardan birinde 10 tl buldum.Sürücü CD de içinde.
MANHATTAN : USB - Seri Adaptör
 
Manhattan USB-RS 232 cevirici birkac iste kullandim, hic sorun yasamadim.
 
piyasa satılan DIGITUS'a benzer, port kısımları yeşil plastik olanlardan kullanıyorum. 19200 baudda çalışıyorum. Veri almada ve vermede hiç bir sıkıntı yaşamadım.
 
upTech marka çevirici aldım üzerinde win 7 uyumlu yazıyo ama sürücüsü yok nasıl uyumluysa çalışmıyo alet işte.
 
Prolific chip setli alelade, en ucuzundan bir çevirici aldım, bu güne kadar bağlanamadığım hiç bir ekipman olmadı.
 
piyasa satılan DIGITUS'a benzer, port kısımları yeşil plastik olanlardan kullanıyorum. 19200 baudda çalışıyorum. Veri almada ve vermede hiç bir sıkıntı yaşamadım.
benim elimdede bu kablolardan var voltmetre cihazına baglı voltmetrede okudugum değerleri pc de göstermek için kullanıuyorum aynı kablodan 4 tane var 3 ünü takıyorum çalışmıyor 1 tanesini takıyorum çalışıyor heralde diğerlerinin entegreleri tam verimle çalışmıyor fiyat önemli değil eğer digitus işimi görecekse bilmiyorum siparişni verdim zaten inş. sorun çıkartmıcak.
 
arkadaşlar bu çeviricilerin chip seti önemli geri kalan devresi hemen hemen aynı FDTI marka chiplisini bulursanız sorunsuz çalışıyor s link ve up tech bu chipten ama şunu unutmayın baglantıdan ara sıra kopma sorunu yasıyorsanız inverter sürücü manyetik döngünün yogun oldugu alanlarda bu çeviricilerde kopma oluyor
 
arkadaşlar digitus kablodan aldım ama aynı sorun halen devam ediyor acaba başka birşey mi var yardımcı olabilcek varmı
 
çevirici alırken kablosuz tek bir parça halinde olanlardan alın
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst