Apartman konuşma sistemi ( tavsiye)

murat12

Üye
Katılım
28 Eki 2007
Mesajlar
12
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar konuşma sistemleri hakkında bilgi lazım 4 katlı bir daireye konuşma sistemi tesisatı cekmem lazım, elinde şemaları olan göndere bilirmi ?Ayrıca ne marka santral kullanabilirim ?
 
Size tavsiyem Audio marka. Nitekim istediğiniz özellikleri belirtmeniz gerekiyor.


Binanın giriş kapı sayısı?
Kapıcı ile iletişim kurmak istiyormusunuz ?
Zil durumu nasıl olsun Hem dış, hemde iç ( daire önü ) farklı zilmi çalsın?
Merdiven otomatiğini kontrol etsinmi ?
Görüntülümü görüntüsüzmü ?
 
Ben multitek i öneririm...Multitek mevcut alt yapısı yapıldı takdirde bina içi görüşme hatta siteye yapılcaksa bu sistem binalar arası görüşemye bile imkan veriyor..O yüzden % % mültitek derim ben :D.Birde auidıonun son çıkardığı serilerin çok hata verip çabuk arızalandığı ve bu yüzden ürünlerini piyasadan toplattığı söyleniyor...
 
Audio marka konuşma sistemleri 4 yıldan beri oturduğumuz binada kullanılıyor, bir kere olsun sorun yaratmadı, ilk günki ne ise şimdiki görüntü ve ses kaliteside aynı, bence Audio' yu yorumlamak için kullanmak gerek.
 
Bizim için kalite esastır, müşteri haticeye değil neticeye bakar. Kaybedilince geri gelmeyen tek şeyin itibar ve güven olduğunu çok iyi biliyoruz. Audio bizden bu konuda hiç bir şey götürmedi.

Bu Ferrari, Mercedes, BMW arasında seçim yapmaya benzer.
 
mas markayı da bir araştır gerçekten o da çok çeşitli ve kurulumu kolay
 
Arkadaşım auido markayı 1000 ne yakın konutta kullandığım ve son gelen şikayetler üzerine o yorumları yaptım...İsterseniz audionun yetkili servisinden son çıkardığı hatalı ürünler için gerekli bilgiyi alablrsinz...?
 
merhaba
eğer görüntülü bir sistem kulanacaksan bticino bunu çok iyi yapıyor beşiktaşdaki w-residance kulandı çok memnunlar renkli görüntüsüde var ayrıca güvenlik telefonu da oluyor ve çevre bina kameralarınıda bu sisteme uygulayıp kullanıcılar evlerinden bu kameraları görebiliyor tercih senin
 
bence kumel ürünlerini kullan.ses kalitesi kesinlikle mükemmel.tenekeden çıkar gibi çıkmıyor.kendi binamızdaki sistem tam 13 yıllık ve şimdiye kadarda bozulduğunu bilmem.ufak tefek kullanım hatalarından bozulan daireler vardı.kumelin interkom sistemleri ve diafon sistemleride var ve çok seçenekli sistemler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst