Telit gt863-py Modem Yardım

z.c@n

Üye
Katılım
20 Ağu 2010
Mesajlar
14
Puanları
1
Yaş
35
Merhaba arkadaslar;
Ben Telit gt863-py markalı gprs modem aldm ve bu modem bilgisyarmdan uzakta bir devreme baglı.Devredeki pic e programı yazdm fakat gprs modemi nasıl her zman internette kalmasnı sağlayabilirm bilmiorm.hangi komutları kullanmam gerekiyo.Çalıştgım şirkette sabit bi ip bulunmakta buarada.
Ben bir web sayfasına girip modeme komut yolladgmda devredi led ışışğını yanmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirm?
 
Selam,

Eğer ingilizceniz yeterli ise Telit'e isteklerinizi mail attığınızda komutları size iletiyorlar.Fakat yeterli değil ise ben sizin yerinize ingilizce mail atabilir cevabı sizle paylaşabilirim.Bana sadece tam olarak ne istediğinizi daha net cümlelerle açıklamanız yeterli.

Daha önce yazıştım ve gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular.

İyi çalışmalar.
 
Konu açılalı uzun bir zaman olmuş. Telit gprs modemi kullandınız mı arkadaşlar? Ben apache voip destekli fax/modem var. bir projemde pc imden telefon numarası arattırıyorum. Karşı taraf telefonu açtığım anda algılamak istiyorum ama, numarayı çevirir çevirmez connect olayı oluşuyor. Uzun süredir uğraşıyorum ama bir türlü çözemedim. Telit gprs modemlerde bu olayı gerçekleştirebilir miyiz acaba? Yada araya bir kontrol kartı falan koyaraktan mümkünmüdür bu olay acaba? İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst