radio-link kuleleri hakkında bir soru?

albatross

Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
18
Puanları
1
Selam arkadaşlar..
Umarım konuyu doğru yerde açmışımdır.

Bir gsm şirketi arsamızın üzerine radio-link kulesi dikmek istiyor.Ancak arsa üzerinde bir tesis var.Tesiste uydu bağlantısı ile haberleşme yapan ve bu bilgileri bir başka merkezde toplayan cihazlar mevcut.
Gsm şirketlerin belli noktalara kurdukları radio-link kulelerinin (bu kulede rf anteni yok dedi gsm şirketi) mevcut tesisin elektronik sistemine zararları var mıdır? bizim işleyen sistemimizde sakıncalı bir durum yaratır mı?

veya genel olarak bu tip kulelerin elektronik ve sağlık açısından zararları nelerdir?

şimdiden teşekkürler...
 
Selamlar,

Istanbul'un pek cok yerinde RF anten dahil, Uydu data sistemleri yanyana çalışıyor, ornegin planlamasini kendimin yaptigi bir saha var Besiktas tarafında, bina ustune kurulan bir sistem, 1,5 sene icinde en ufak bir hata raporlamasi gelmedi. Belirttiginiz arsa uzerine kule yapilacak ve kule hem de transmisyon anlaminda kullanilacak, bence hic bir sıkıntınız olmaz.

Yaklasik 10 senedir GSM icinde biri olarak tecrubelerime dayanarak dusuncelerimi aktariyorum,

Selamlar,
 
bende çok uzunbir sürede olamasa bu sektörde çalıştım ama herhangi bir şikayet gelmedi bu konuyla alakalı normal baz istasyonlarında çok fazla miktarda radyasyon yok(2 cep telefonu kadar )ama radyo -linkler gerçekten çok fazla radyasyonlu yani biz önünüde biraz fazla kalsak baş ağrısı ve ateş yapardı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,108
Mesajlar
915,040
Kullanıcılar
449,809
Son üye
yucelsenolgm

Yeni konular

Geri
Üst