rail gun yapmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_s

Üye
Katılım
5 Eki 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar aşağıdaki videoda da gösterildiği gibi bende bir rail gun yapmak istiyorum. aynı ordaki gibi olacak(boyutlar devreler falan). nasıl yapabilirim yardım ederseniz çok sevinirim. devrelerini ve devrede neyin ne olduğunu yazarsanız çok iyi olur çünkü ben elektronikçi değilim ve elektronik devrelerdende pek anlamıyorum. en kısa sürede yapmam gerekiyor bunu ltfn yardım. şimdiden tşk.
not: bunu yaparken eğer evde diğer elektronik aletlerden söküp takabileceğim şeyler olusa ltfn belirtin. mesela bu videoda değilde başka bir videoda adam şarj ı fotoraf makinesinin flaşını şar eden şeyden yapmış onu söküp takmış bunun gibi(hem masrafı azaltmak hemde el yapımı olduğunu pekiştirme amaçlı).
http://www.youtube.com/watch?v=cwsPLAJVCtY
 
arkadaşlar yokmu şununla ilgili bi fikri olan yoksa çokmu kolayda önemsemiyosunuz ltfn yardım.
 
arkadaş kusura bakma elektronik bilgin en azından biraz olsaydı veya parçaların ne olduğunu biraz anlasaydın sorma şeklin biraz daha değişirdi yani ben böyle birşey buldum bunu nasıl yapabiliriz arkadaşlar diye sorsaydın yardım alırdın. İyiki buna karşılık tatlı da istermisin gibi bir soru ile karşılaşmamışsın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst