| ||
| | | |||||||
Lehim yaparken kendinizi nasıl koruyorsunuz?Elektronik Katagorisinde ve Elektronik Genel Forumunda Bulunan Lehim yaparken kendinizi nasıl koruyorsunuz? Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Alıntı: caliskan Nickli Üyeden Alıntı Ben havyaya fan bağladım (: evet sistem çok güzel olmuş ben bu sistemin daha degişini ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 (permalink) |
| evet sistem çok güzel olmuş ben bu sistemin daha degişini kullanıyorum çıkan dumanı dışarı atması için
__________________ Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz. [Lütfen. Üye Olunuz...] To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts. | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 11-12-07 Yaşadığı Yer: Rusya Federasyonu Üye No : 24457 Mesajlar: 171
Popularite : 19 Populerlik : ![]() | Alıntı:
Benzer sekilde kirli suda yasayan baliklarin ve midye gibi canlilarin vucudunda da bu ve benzeri agir metallerin biriktigini hatirlatayim. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 09-01-09 Üye No : 66576 Yaş: 30 Mesajlar: 16
Popularite : 11 Populerlik : ![]() | bizim millete birşey olmaazzzz!... Deriz genellikle. Ama dikkat etmek lazım. Ben de pek önemsemeyenlerdendim ama, ustalarımızı görünce biraz ders aldım doğrusu. Havyaya fan bağlama işi kafama yattı, kolay gibi görünüyor. Fikir için teşekkürler |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 31-01-08 Üye No : 28468 Yaş: 26 Mesajlar: 25
Popularite : 11 Populerlik : ![]() | ben etkilerini şöyle gözlemledim. öncelkile kurşun agır metal arkadaşın dedigi gibi. o sıcaklıkta mikro mertebede dahi olsa buharlaşır. ve çekeriz. kanser etkenidir. ayrıca gözümüze gelir. saç dökülmesi yapabilir dumanı. göz ve kirpik göz kapaklarında birikir yag ile gözümüze girdiğinde yanma yapar... basit bi düzenekle bunu en aza indirebiliriz. fan ve elyaf. |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |