Hangi havya...?

mesenkar

Üye
Katılım
2 Mar 2012
Mesajlar
85
Puanları
1
Evet sayin arkadaslar gecenlerde kullandigim havyam bozuldu veyenini almak lazim geldi

14W Seramik Kalem Havya - Havya ve Pompalar

40W Kalem Havya - Havya ve Pompalar

bu 2 havyadan bastaki havya ile 2. Arasinda ne fark var hangisini tavsiiye edersiniz (veler daha kalitelisi bende isterim ama butce 30 lira)
 
burda sorun eksik kalmış alacagın havyayı ne iş için kullanacan
 
Elektronik devreler kuruyorum micrislemcilr falan ama merak ettigm 14 vatlik havyada 480 derece yziyor dier 40 vatlik havyada ama oyle tamir falan ugrasmiyorum led bacaklari falan filan
 
Bu kadarmi zor bi soru arkadaslar vaybe bilseydim bu kadar zorlayacagini sormazdim:cool:
 
Evet arkadaslar herne kadar cok zor bi soruyla sizi zorladiysamda affola siz cevap veremeyisiniz beni uzdu ve alip denemeye karar verdim su 14luk havyayi ve 1 hafta oldu kullaniyorum eski havyam 60 vatti ama bu inanilmaz bisey ilk bakista tuh hata yaptim diyosunuz ama fise takinca resmen atom karinca tipki tasarruflu lamba hesabi bir havya tavsiye etmekle kalmam kullanmazsaniz cok sey kaybedersiniz....
 
ben daha yeni gördüm bende seramiği al diyecektim o daha iyidir.
 
bencede seramiği al. bende 2. havya var. çok geç ısınıyor vede pek dayanıklı değil ayrıca uçları çok çabuk eskiye biliyor. iyi bir uç almalısın..
 
Seramik cok guzel kibar ve daha kaliteli bi his beriyo insana arkadaslar gercekten cok memnun kaldim

GT-S5300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Bende konuyu yeni gördüm fakat kalem havya alacaklara müjde bence bundan başka havya almayın gayet dayanıklı, ben yukarıda bahsedilen ürünü 6 ayda yakmayı becerdim çokta değil toplam 15-20 saat çalıştırmıştım, almanızı önereceğim havya solomon sr-968 30 watt burada foto var sarı beyaz olan Solomon Havya - Selanik Pasaji - Karaköy Elektronikçiler Çarşısı bunu niye aldım, çünkü sanayi koşullarında çalıştığına şahit oldum, 7-24 led tabela yapan bir işyerinde 3-4 tane vardı ve 1 yıldır hiçbiri arıza yapmamıştı, bendekide 6 aydır kullanımda bir sıkıntı olmadı, keşke havya arayışınızı daha önce görseydim neyse artık başkası görürse faydalanır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst