dalgıç pompa seçimi-yardım

command123

Üye
Katılım
8 Haz 2010
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
40
dalgıç pompa seçimi ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlar sizden yardım bekliyorum..

tavsiyeleriniz nelerdir?

NOT: çıkacak su miktarı parmak kalınlığında bile olsa yeterli olacaktır...eğer bu iş bu şekilde olmaz diyorsanız kullanılacak teknikler hakkında da bilgi verirseniz sevinirim :)
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kardeş Verdiğin Bilgiler Biraz Eksik. Arada Kullanacağın Borunun Cinsi (Plastik / Demir / Döükm / Vs. ) Borunun Çapı (2 lik, 2,5 Luk, Vs.) Bunlarda Gerekli Olan Bilgiler. Alacağın Suyun Miktarını Belirt Ona Göre Pompa Seçimi Yapalım.
 
suyun miktarı (1) parmak kalınlığında bile olur..yani 1-6 saat arası 2 ton luk depoyu doldursun yeterli olacaktır...

plastik boru kullanmayı düşünüyorum...2 lik benim için uygun olacaktır... teşekkürler...
 
cevap verebilecek yok mu ustalar??
 
Verilerinize göre,hiç su basamayacağınızı,daha önce belirtmiştim.
 
bu işi tek bi dalgıç pompa ile yapman çok zor.. bence bi dalgıç pompa ile suyu sondaj kuyusundan çıkartıp bi depoya boşaltmalısın ve akabinde muhtemelen 4 tane yatay milli kademeli pompayı 150 m aralıklarla seri bağlayarak bu işi çözersin.. fakkat her yatay milli kademeli pompanın yanına bir depo koymalısın..
 
20 kademeli 2 hp dalgıç pompa işini görür ilk kalkışta sorun çıkasa motora solf starter bağla veya borudaki suyu boşaltacak bir sistem yap boru su dolu olunca ilk kalkışta sorun olabilir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Geri
Üst