tank

Üye
Katılım
28 Mar 2009
Mesajlar
60
Puanları
1
Yaş
35
Piyasa da birçok markanın(entes,schneider,abb,siemens) enerji analizörü var ve bu markalarında birçok çeşitleri var.Bir enerji analizörü seçmem gerekiyor pano için hangi standartlar ya da gereksinimler göre enerji analizörünü seçmeliyim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Değerli meslektaşım dün bir pano ya monte ettiğim bu cihazı size tavsiye ediyorum. tüm ihtiyaçlara cevap verecek kalitede bir ürün pişman olmayacaksınız. yabancı markalara taş çıkartacak kalite ve tft ekran yapanların eline sağlık diyorum. KAEL - Elektronik
 
evet linkteki alet güzel görünüyor, ben entes in bir cihazında toplam çekilen akımı görmek istemiştim ama göremedim belki ben tam bakamadım ama öyle bile olsa bu kadar zor olmamalıydı. Sanki akım trafosu değeri ile çarpılmadan veriyor gibiydi, zaten dijit alanı da yetersizdi, kısaca beğendiğim bir marka olan entesin analizörü fazlası ile amatörce idi.
 
Chauvin-Arnoux
öneririm tabi bütçeniz nedir bilmiyorum ama sıkıntı yaşamazsınız.
Elektrik üzerine tüm ölçüm ve analizlerinizi yapabileceğiniz ve sonrasında elektronik ortama aktarıp kafa karıştırmayan bir şekilde bunları görebileceğiniz bir cihazdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst