Elektrik Proje Çizimi Çalışması

Selcukhn

Üye
Katılım
25 Eyl 2010
Mesajlar
20
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba,

Mesleğimde çalışan bir Elektrik Mühendisiyim. Malum fabrikada çalışmakla elektrik proje çizmesi baya farklı alanlar ve kendimi bu konuda geliştirmek istiyorum. Piyasada Elektrik Proje çizim eğitimi veren firmaları internetten araştırdım fakat eğitim veren bir firma bulamadım. İş sonrası ve hafta sonları bu konulara yönelmek istiyorum. Bu konuda çalışabileceğim İstanbul Beylikdüzü veya civarında bir firma arıyorum. Konu hakkında mesaj gönderirseniz sevinirim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yer olarak bir şey diyemem ama cad cat eğitimi diye aratırsan daha yardımcı olur sanırım birde bir çok çeşit çizim programı var bana sorarsan auto cad bunların lideri araba kullanmayı auto cad de oğren sonra istediğin model üzerine gidersin birde auto cad her yerde geçerli olan bir programdır aldığın sertifika da işine yarayacaktır.

bu benim acizane fikrim
 
Autocad dersi veren yerler var da...proje çizim eğitimi veren yer yok...
"İstanbul Emo" bir ara böyle bir eğitim vermişti..takip edin eğitimleri veya tanıdığınız arkadaşlarla birlikte emo ya eğitimi tekrarlamalarını iletin..
Ayrıca Emo İzmir şubesinin proje tasarımı konusunda notları var..bulabilirseniz faydası olur...
 
Yradımlarınız için teşekkür ederim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst