Hastaneler İle alakalı Şartnameler

yasinmak

Üye
Katılım
6 Ocak 2009
Mesajlar
64
Puanları
1
İyi günler arkadaşlar. Hastane şantiyesinde çalışmaktayız ve şu an için hastane elektrik işleri ile ilgili bir şartname mevcut mudur? Bayındırlık Bakanlığının, TSE'nin yada sizin bildiğiniz herhangi bir kurumun hazırlamış olduğu böyle bir yönetmelik var mı?
Saygılarımla.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
hocam sağlık bakanlığı şartnamesini edinmeye çalışın ve şu an devam ediyorsa biraz acil sözleşmeyi bulun çünkü hastane şantiyesinin ucunu kaçırırsanız dibini bulamazsınız :) herhangi takıldığınız yerlerde buradan yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım işin başından sıkı tutmanız sizin yararınızadır ve kesinlikle makine mühendisi arkadaşınızla ortak çalışmalısınız projelerinizi çakıştırıp öyle devam etmelisiniz yoksa ne proje ne şartname okuyarak işlerin içinden çıkamazsınız. Şartname size yol gösterecek ama sorunları gene siz çözeceksiniz Hastane işinde öncelik uyumdur...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,331
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst