Apartman Zil Sorunu?

demise

Üye
Katılım
17 Mar 2010
Mesajlar
34
Puanları
1
Yaş
33
merhaba arkadaşlar; dün gece birden zil çaldı evın..cıkıp baktım diğer komşulardında zilleri takılı kalmş ötüyordu... elimi zilin anahtarına attım ve bastım ve sustu bıraktığımdada tekrar çaldı bu nasıl oluyor yardım lütfen?
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
bir profesyonelden destek almalısınız bir çok sebebi olabilir tesisatınızı görmeden bişey söylemek zor bence
 
Zil butonun kaçlı ise yeni bir tane al ve tak. Dikkatli yaparsan bağlaması kolaydır. Piyasada basınca takılmayan zil butonu şark marka var. Basma yeri dikdörtgen olanlardan satın alın. Sizinki muhtemelen audio marka eski tip zildir. Basma yeri şeffaf ve dışı siyah renkte olan.
 
sen bastığında hepsini aynı anda balanstın gücü kaldırmamış olabiliri sen elini çektiğinde güç getirdiği için çalmaya devam etmiştir detaylı anlatsan yardımcı olabilirim müstakil evmi apartmanmı.. apartman ise diafon sistemı varmı vs..
 
24 haneli bir apartman... bina yapılınca zil butonlarından bi tane apartman girişine bağlanmış dediğim gibi bütün ziller bir anca kendı kendıne çalıyordu...butona bastığımda ses gidiyordu
 
24 daire varsa büyük ihtimal diafon sistemıde vardır bağlantı tesisatınada-dairelerin birinde kısa devre-ana santralda sorun vardır en iyisi bi servisten veya anlayan elektrıkcıden yardım iste..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst