Güneş Enerjili Araba

Miryo

Üye
Katılım
4 Tem 2011
Mesajlar
246
Puanları
1
Değerli arkadaşlar güneş enerjili bir araba yapıyoruz hub motorun devreye nasıl bir devreyle bağlanacağı hususunda bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi
Teşekkür ederim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Dostum çok bilgim yok ama bir ara izmirde bir yarış yapılmıştı ... üniversitelerin katıldıgı.
Benim Muğla üniversitesi fizik bölümünde arkadasım vardı onlarda katıldılar. Motor ve sürme konusunda bayaa sıkıntı çektiler. Kartları yandı filan .. Sözün kısası bu hub motorlar suürücü kartlarıyla beraber almak daha mantıklı. Ondan sonra ne yaptılarsa duzen tutmadı.

Ama mantık yuruterek motor çalıstırılabılır. Tabı motor hakkında bılgınız varsa. Vede ne kadar verımlı calıstırılabılır oda muamma.. Dc motor surucu devrelerı gormustum nette .. Motor hakkında detaylı bır bılgı verırsenız tam dc ilemi çalışıyor yoksa pulse mı.. pwm mantıgıylamı.. bende motor suruculerı hakkında okudugum web sıtelerıne bakayım.
 
Teşekkürler
dediğiniz gibi motor entegre rotasyonunu iyi ayarlamak oldukça güç entegre çok ısınıp deforme olabiliyor yada motor verimsiz çalışıyor
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,251
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst