Elektrik Kesintisi Lütfen Yardım

Katılım
29 May 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
arkadaşalar 1250 kva trafomuz ve 1000 kva jeneratörümüz var ve bu bölgede çok sıklıkla elektrik kesintisi yaşanmakatadır. ve bu elektrik kesintileri hiç istemediğimiz bir durum ve bir çok sıkıntı meydana getirmektedir. var olan bu elektrik kesintilerinden etkilenmemek için ne gibi önlemler alabiliriz jeneratörün daha önceden devreye girerek kesintiyi hisstmememiz mümkün olabilir mi ?

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
EPDK mevzuatına göre,yıllık kesinti sürenizin,belirlenen miktar üzerinde olması halinde,enerji sağlayıcı kuruluşunuzdan tazminat talepetme hakkınız vardır.Bu hakkı kullanma baskısı ile,tedarikçinizden,hattın ıslahını talep edebilirsiniz.Enerji kesintisini hissetmek istemiyorsanız," Dinamik Tip Kesintsiz Güç Kaynağı " tip ( Mesela,HITEC ELECTRİC. 312.2849575 ) Jeneratör sistemi kurmanız gerekir.
 
çok teşekkür ediyorum ilginiz için yanlız tüm sistem 1250 kva lık bit trafodan besleniyor ve bir bütün bunun için bahsettiğiniz jeneratör sistemi hakkında yardımcı olurmusunuz ?
 
İstediğiniz her güç için çözüm vardır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst