( VGA ) HD15 görüntü yayın prizi hakkında?

Katılım
11 Eki 2008
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba Sevgili meslektaşlarım.
Uygulaması yapmakta olduğumuz özel idareye bağlı okula ait ( vga ) hd15 görüntü prizi alımı yapmamız gerekiyor. İdarenin mühendisi sonradan entegre edilen prizleri kabul etmiyor. Benim araştırma yapmam sonucunda da Legrand Armada serisi haricinde bulamadım. Onun maliyeti yüksek. Farklı bir firma fabrikasyon olarak bu ürünü üretiyormu TSE li bilgisi olan varmı. :confused:
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Çok sayıda okula bu şekilde VGA soketli bağlantı yaptım hiç birinde hazır priz kullanmadım... Boş data prizlerine entegre ettik... Canavar gibi de çalışıyorlar... Zaten Projeksiyondan gelen kablo borudan geçirmek üzere - MUHTEMELEN- kesilmiş yada CAT 6 kablodur yani soketleme ya da lehimleme gerekecek... Mühendisiniz de çok biliyor herhalde :)

Legrand haricinde de yok benim bildiğim o da yeni zaten...
VGA.GIF
 
bizde daha önceki okullarda ya legrand kullandık yada data prizine yaptırdık sizin gibi ama buradaki kontrol mühendisi kabul etmiyor.
 
Keşke başka alternatif önerebilseydim ama Türkiye de sıva altı VGA DATA geçme işi henüz birkaç yıllık olduğu için Türk firmalar üretime geçmediler herhalde...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,531
Kullanıcılar
449,905
Son üye
smartnet

Yeni konular

Geri
Üst