Mesken Mühür Açma/Kapama İşlemleri Nelerdir ? ( Yardım )

UVEYS

Üye
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
21
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar öncelikle böyle bir bilgi platformunu hazırlayanları çok tebrik ediyorum.(mesken) için mühür açma kapama işlemleri için tam olarak neler gerekli.teşekkürler. :)

Düzenleme : Berdibek

Konu başlıklarını konunun içeriğini kapsayacak şekilde düzenleyiniz.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
bulunduğun ildeki elektrik dağıtım şirketine tedaşa veya ilçeyse ilçe tedaş ilçe müessesine başvuruyorsun ve oradaki arkadaşlar mühürü neden koparacağınıza ait dilekçe yazıp gerekli işlemler yapılır ve görevli arkadaşlar gelip mühürü koparırlar ve belirli bir süre verilir ve ondan sonra yine tedaşdan görevli arkadaşlar gelirler kontrollerini yaparlar ve yeniden mühürlerler
 
umut arkadaşım tedaş sizden herhangi bi belge istemiyormu.

----------------------------------------------------------

ustalık belgesi veya odaya kayıt belgesi gibi

_________________________________________________

Düzenleme: BuRçin.

Arka arkaya mesaj atmak yerine son mesajınız üzerinde bulunan Düzenle tuşuna basarak ekleme yapınız.
 
zaten ben tedaşdayım arkadaşım
 
teşekkür ederim umut kardeş paylaşımın için
 
arkadaşım anlatmış birde ben anlatayım;yetkisi olan bir elektrikçiye (tedaşa odaya kayıtlı)mühür bozma izin belgesini imzalatıp kaşelettiriyorsun,ne için mühürü bozacağını,ne kadar sürede olacagını yazıp tarihini atıp tedaşa gidiyorsun 10 lira ödeyip tedaşın verdiği izin kagıdını alıp gidiyorsun bu kadar...veya bizim buralarda biz elektrikçilere 50 ytl veriyorlar biz izni alıyoruz
 
aydınlattığın için sağoltoropans arkadaşım.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,129
Mesajlar
915,280
Kullanıcılar
449,846
Son üye
g-silver

Yeni konular

Geri
Üst