KOLON KABLOSU DEĞİŞİMİ

ekotone

Üye
Katılım
23 Şub 2008
Mesajlar
48
Puanları
1
Selam
arkadaşlar bizim binaya direkten gelen ana besleme kablosu daha önce arıza vermişti dışardan toprağı kazdırarak arızayı giderdik.(ek yaparak)şimdi yine arıza verdi bedaş ölçüm yaptı başka biryerden yine arıza verdi tahminimce kablo da yanık var .biz bu kabloyu komple değiştirmek istiyoruz.daha yakında olan elektrik direğinden almaki stiyoruz.fakat direk ile bina arasında yol geçiyor.yani yolun kazılması vs. Bir sürü iş var. Bunu yaparken nasıl bir prosedür uygulanması gerekiyor.yani belediyeden izinmi alınması gerekiyor.ayrıca bedaş tekrardan proje istemiş. Bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
yetkılı bır elektrıkcı işini gorur butun işlemlerınızı halleder
 
Bu işleri herus16 nın dediği gibi yetkili bir elektrikçiye vermen senin yararına olur. aradaki işlemleri eksiksiz şekilde beklemeden ancak bu şekilde yaparsın. Çünkü bu iş için sanırım talep açmalısın ve yeni proje çizdirmelisin sonra bu taleple tesis sana yeni kabul şartı verecek sonra bu muayene ye gidecek kabul görürse şebekeye gelecek oradan montörler gelip enerji verecek. bu aradaki işlemleri en çabuk ve eksiksiz bu şekilde geçebilirsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst