Ekat Belgesi Sınav Sorularına İhtiyacım Var

Katılım
26 Ara 2008
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
36
Arkadaşlar çok acil ekat belgesi sınav soruları lazım .. nerden bulabilirim.. lütfen yardım edin.. sınavda çıkmış soruları nasıl bulurummm yardımlarınızı bekliyorum:.. şimdiden teşekkür ederim..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Merhaba arkadaşlar sizden bi konu hakkında yardım alabilirmiyim eğer elinizde geçmiş yıllara ait ekat soruları varsa burdan gönderebilirmisiniz. Şimdiden hepinize çok tşk ederim...
 
Ekat soru ve cevapları aşağıdaki ekte;
 

Ekli dosyalar

  • EKAT Sorular ve Cevapları.rar
    747.3 KB · Görüntüleme: 1,087
indirdim ama açılmıyor neden olabilir acaba?
 
slm arkadaşım kurs bittikten sonra dosya hazırlamak için 54 adet soru veriliyor size verilmedimi bu sorular. mülakatta akım trafosu, gerilim trafosu, hat tıkacı, direk çeşitleri, manevra,ayırıcı,kesici gibi sorular çıkıyor
 
Slm arkadaslar sizden bi konuda yardima ihtiyacim var.suan ekat belgesi almak icin manisada bi arkadasim kurs goruyor.onunla konustugumda konularin zor oldugunu ve formullu sorular cozduklerini soyluyor.simdi kurs bittikten sonra sinavda formul cozumlu sorularmi soracaklar yoksa test sorularimi soracaklar.sizden bu konida beni aydinlatmanizi bekliyorm.simdiden tesekkurler.
 
Erzincan 2017 Ekat sorulari ve cevaplarını nerden bulabiliriz lütfen acil yardım
 
Arkadaşlar telefona nasıl bu Ekat sorulari iner yardımcı olursanız sevinirim
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,165
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst