OG DEN BESLENEN YERİ AG DEN BESLEMEK İSTERSEK

Katılım
29 May 2008
Mesajlar
71
Puanları
1
Arkadaşlar trafolu bir kaç yerimiz var ama artık güç ihtiyacımız azaldı

dolayısıyla artık ag den enerji almak istiyoruz neler nasıl değişmeli

sayaç filan değişmesi gerekiyo mu ya da başka şeylerin yardımcı olursanız sevinirim. Neler yapılmalı
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
dostum genellikle dağıtım şirketleri og den beslenen yerin ag ye dönüşmesine sıcak bakmaz malum işletme Bakım giderlerinden dolayı. ama dağıtım şirketi kabul ederse sadece beslenme noktanız değişerek (digital ve direk sayaç ise sayaç değiştirmeye gerek yok) tadilat projesi isteyebilirler. saygılar.
 
dostum genellikle dağıtım şirketleri og den beslenen yerin ag ye dönüşmesine sıcak bakmaz malum işletme bakım giderlerinden dolayı. ama dağıtım şirketi kabul ederse sadece beslenme noktanız değişerek (digital ve direk sayaç ise sayaç değiştirmeye gerek yok) tadilat projesi isteyebilirler. saygılar.

digital ve direk sayaç ise sayaç değiştirmeye gerek yok) burda ne demek istediğinizi tam anlamadım

bazı yerlerde akım trafoları var
 
dağıtım şirketine müracaat etmenizi tavsiye ederim
 
eğer sayaç bağlantınız og tarafında ise ag den beslenmeye başlayınca değiştirmeniz gerekecektir.bilğim kadarı ile og abonelerinin sayaçları sistemin girişinde ve og den okuma yapar.
 
akım trafolu olan yerlerde gücü küçük olan cihazların ölçümlerini (özellikle akım trafosu oranı büyük olan sistemlerde) yapmadığı yada eksik yaptığı tespit edildiği için dağıtım şirketleri bu tür tesislerde direk sayaç kullanılmasını istiyor.
 
gereksiz maliyet olarak düşünüyorum.
orta gerilim için kullanılan teknik gereçleri alçak gerilimde kullanamayabilirsin. artı alçak gerilimden beslenmesi için ilave elipman alımlarına da ihtiyacınız olabilir.
Kolay Gelsin.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,491
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst