Rezistans sürme hk?

Overshot

Üye
Katılım
22 Şub 2007
Mesajlar
115
Puanları
1
Yaş
39
R-S-T şeklinde yıldız bağlı herbir fazda 8.8KW olan rezistanslarımızı PID kontrollü, 3 fazlı 50Amp SSR larla sürmekteyiz, R-S-T herbir koldan geçen nominal akım 40Amp ve SSR ları sogutmamıza rağmen aşırı ısınmanın önüne geçemiyoruz.
Sorum şu; SSR yerine tristör veya başka bir yarı iletken malzeme kullanabilir miyiz, malzemeyi seçerken gereken özellikler akım, sıcaklık, soğutucu vs değerleri ne olmalıdır?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
SSR akım degerini yükseltirseniz sorun cözülebilir.ac devrede tristörü kullanamazsınız triyak kullanmanız gerekir vede kontrol devresi gerekirki bence en az 80 ampere yükseltirseniz ssr nizi ısınma azalacaktır birde ısı transferinin iyi oldugundan emin olunuz
 
kıyıcı ıle ıstedıgın kw sıstemı surersın trıstor kontroludur
sıkıntın olmaz ıstersen fırma ısmı verebılırım kolay gelsın
 
kıyıcı ıle ıstedıgın kw sıstemı surersın trıstor kontroludur
sıkıntın olmaz ıstersen fırma ısmı verebılırım kolay gelsın

sayın suha37 firma ismini ve kullandıysanız kalitesini paylasabilirmisiniz 10 gün içinde teklif vermeyi düşünüyorum bakarsınız alternatif olur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,901
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst