154 kV luk indirici merkez projesi

maniac34

Üye
Katılım
17 Eyl 2006
Mesajlar
12
Puanları
1
Arkadaşlar çok acil 154 kV luk bir indirici merkez projesine ihtiyacım var.
Bu konuda yardımlarınızı beklemekteyim.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
tek hat seması mı arıyorsunuz

Evet, tek hat şeması ve içerisinde kullanılan tüm şalt ekipmanların listesini arıyorum. Ancak projenin uygulanmış olması önemli.

Bu tip merkezde, sistemde kullanılan tüm ekipmanların performansının incelenmesi, arıza olasılıkları, sisteme ilişkin iyileştirme yöntemleri,vb. konularda bir araştırma yapmaktayım.
 
arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
 
valla aynı şeyleri bende arıyorum malesef bu konuda kaynaklar çok kıt eğer sen bişeyler bulduysan mailime atarmısın bende oyle yapıcam cunku [email protected] teşekkürler
 
154kV şalt ile ilgili projeler autocad yada bilgisayar ortamında bende yok maalesef. Zaten standart tek tip projeler vardır. bununla ilgili olarak TEİAŞ Soma eğitim merkezinin 154kv trafo merkezi projeleri ile ilgili olarak bir kitabı vardı diye hatırlıyorum Sra no buradan yayınlara bakabilirsiniz. işinize yarayan olursa soma eğitim merkezinden talep edebilirsiniz.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst