| ||
| | | |||||||
Malzeme Fiyat Konusunda YardımElektrik Katagorisinde ve Elektrik Genel Forumunda Bulunan Malzeme Fiyat Konusunda Yardım Konusunu Görüntülemektesiniz.=>Arkadaşlar özellikle satış kanadında çalışan arkadaşlar, aşağıda yazdığım malzemelerin bana liste fiyatları ve piyasada satılan ortalama satış rakamlarını yazabilirmisiniz.Teşekkürler. Sıvı ... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Arkadaşlar özellikle satış kanadında çalışan arkadaşlar, aşağıda yazdığım malzemelerin bana liste fiyatları ve piyasada satılan ortalama satış rakamlarını yazabilirmisiniz.Teşekkürler. Sıvı seviye rölesi Entes SSR04 Caem marka Satıh termostat (30-90°C) BRC (italyan malı) 24 DC Alarm lambası dönen tip (turn light TX-24 Hanyoung marka) 16A. Monofaze otomat (siemens, legrand) 6A. Monofaze otomat (siemens, legrand) 1,5 luk kabloya göre klemsan olabilir yüksük (100lü kutu) | |
| | |
| Sponsorlarımız |
| | #2 (permalink) | |
| Alıntı:
İstemiş olduğunuz ürünler için ** sıvı seviye rölesi KLEMSAN LLC35 35.00 TL ** İKY 1.5/8 11.80 TL 500 lük kutu fiyatı Bu fiyatlar liste fiyatlarıdır. | ||
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |