Fatura Hesaplama Tablosu

ramoli35

Üye
Katılım
7 Haz 2007
Mesajlar
30
Puanları
1
Yaş
36
arkadaşlar excel formatında bi fatura hesaplama tablosu yaptım.kullanmak isteyen arkadaşların hizmetine..bi ay önceki faturadan yaklaşık endeksleri birim fiyatları girerek bu ayki faturanızı yaklaşık kestirebilirsiniz...

https://www.kontrolkalemi.com/forum...nzasyon-takibi-uygun-tarife-seçimi-xls.37799/
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Sn. ramoli35 dosya hata veriyor. Tekrar kontrol edebilir misiniz?
 
Arkadaşım slm..benim bir programa ihtiyacım var.. Bulamadım..biz iki daire elektriği ortak kullanıyoruz ve apartman otomatiği de bize bağlı fakat her ikimizinde daire içerisinde sayaç var.apartman girişinde ana sayacımız var. Gelen fatura ana sayaca geliyor ve her daire o gunku sayac değerını okuyor. Bizler kullanılan kw x birim fiyat yapıyoruz.ama fiyat yükseldikçe kdv oranıda değişiyor.az kullanan ile çok kullanan ve otomatiğe yansıtacağımızı hesaplama zorluğuna düşüyoruz .adilane hesap yapmak için acilen hesaplama programına ihtiyacım var. Ilgilere şimdiden tşk.ler
 
Fakat bizim sayacımız 3 lü tarife falan değil normal tek tarifeli
 
selam arkadaşım aynı sorun bendede var ama kapı otomatiğimiz ayrı kapılar ayrı benim daireye bağlı ana sayaç var alt katın süzme saat fatura geldiğinde onlar hesaplıyor şu kadar diyorlar veriyoruz. örnek fatura 70 ise 20 onların 50 benim oluyor. Bu konu hakkında bir program-tablo bulursan paylaşırsan sevinirim.
 
İsterseniz bide şu tabloyu kullanın. Daha fonksiyonel ve tek bir tabloda geçmişi görme şansınız olur. Trafolu müşteri iseniz ve AG'den ölçüm yapılıyorsa tükettiğiniz değerin % 3,5'i kadar ilave yapınız. Bu tablo aynı zamanda hangi tarifenin sizin için uygun olduğu konusunda karar vermenizi sağlayacaktır.


saygılar...
 

Ekli dosyalar

  • elektrik faturası-kompanzasyon takibi, uygun tarife seçimi .xls
    51.5 KB · Görüntüleme: 73
3 ortak tarımsal sulama yapıyoz ve de faurayı hesaplayamıyoz aramızda yardımcı olurmusunuz
 
3 ortak tarımsal sulama yapıyoz ve de faurayı hesaplayamıyoz aramızda yardımcı olurmusunuz
Konuyu biraz açarmısınız. Kaçtane elektrik sayacı var. Bu sayaçlar nelere bağlı. Üç fazlımı tek fazlımı ve nerede sorun yaşıyorsunuz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst