| ||
| | | |||||||
delta plc passwordPLC Genel Katagorisinde ve Delta PLC - Program & Dökümanlar Forumunda Bulunan delta plc password Konusunu Görüntülemektesiniz.=>bana pm ile gönderirseniz şifreyi çözmeyi deneyebilirim 2 tane telemecanique şifresi kırdım ama delta hiç denemedim... |
|
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #13 (permalink) | |
| Alıntı:
unutmayinki bugun bana yarin size | ||
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Alıntı:
bende çalıştığım bazı pürüzlü firmalara yaptığım programları şifreliyorum. hazıra konmaktansa,bence oturup yeniden yazın programı | ||
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Alıntı:
| ||
| | |
| | #19 (permalink) | |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 25-07-06 Üye No : 489 Yaş: 35 Mesajlar: 9
Popularite : 11 Populerlik : ![]() | Alıntı:
Şimdi Birde Bu işi böyle yaparsam anşaltığımız Ücretin Tamamını aldım faturamıda kestim Programı şifre attım ve işim bitti aradan 13- 15 ay geçti PLC arızalandı yada sistemde bir sorun var sitemin kontrolü için Teknisyen bir arkadaş geldi PLC bağlanmak istedi fakat PLC şifreli bunu birşey yapamam dedi. Firma sahibide gayet bilgili biri ve yapacağı tek şey sizimi çağırmak olacak yoksa sizleri mahkemeye verip tazminat davasımı açacaktır bir düşünün aynı kişi siz olsanız hakkınızı aramazmısınız veya bu güne kadar yedeği veya CD olmayan bir programı para vererek satın alan bir kişi varmı. PLC şifre atmak emeğinizi korumak değildir. zaten programlamak için ücret aldınız. Şimdi bazı arkadaşlar soracak ben uğraşayım programı yazayım bir başkası gelsin programı çeksin başka makinada uygulasın oh ne ala diyeceksiniz. Arkadaşlar onunda bir yöntemi var program dediğiniz sadece input ve outputlarla oluşmuyor biliyorsunuz programj yazılırken birden fazla subrout kullanılır bunları şifreleyin. bubu yaptığınızda sizi hiçkimse mahkemedeyada başka bir yerde suçlayamaz. Sizden sonra gelcek Teknik personel programı çeksede başka makinede kullanamaz sadece o makinede kullanabilir. Bu söylediklerim Mantıklı değilmi. Ben size yazdığım birçok programı göndereyim gayet hepsi açık şifresiz input ve outputların hangi amaçla kullanıldığını bilmeden o programın çalışma prensibini çıkarabilecek ve o programı başka bir makine üzerinde aynı özellikle çalıştıra bilecek bir arkadaş varsa burada söz veriyorum istediği programı ücretsiz yazmayı kabul ediyorum. Saygılarımla Mehmet
__________________ HİÇBİR ŞEY BAŞARILAMAYACAK KADARZOR DEĞİLDİR Konu elektrotex tarafından (20-11-2009 Saat 15:15 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik Tarihi: 03-11-06 Üye No : 2340 Yaş: 26 Mesajlar: 34
Popularite : 10 Populerlik : ![]() | arkadaslar merhaba; konu ile alakalı plcnin oldugu makinada sorun cıktı. plcnin şifresini cozemedigim içinde baglanamıyorum. bu yuzden sorunlu kısma haricen mudahale etmek zorunda kaldım. sorunda referansa +/- gergi ekrandan veriliyordu.bu işlemi takmıs oldugum surucu uzerinden yapmak zorunda kaldım. dedigim gibi dvp sa için şifre cozucu programa ihtiyacım var. bu gidişle baska bir pano yapmak zorunda kalacagım.makınada ramoz makınası 12 kamaralı |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| delta, password, plc |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |