pompa motorunuzu kontrol edin
filitreyi temizleyin

karta ihtiyaç olursa bana kargo ile yollayın ertesi günü elinizde olur .
 
Son düzenleme:
ustam tahliye pompasına hariçten kısa süreli olarak 220v verdim çalışıyordu,bir problem göremedim,tahliye pompası filtre kapağınıda açtım temizdi.
 
hotmail le bildirdim ama burdanda bildireyim 60 tl dir bir yıl garantili eskisi (iadeli)
 
selam ustalar, benim çamaşır makinesi indesit w 83t marka.. çamaşırları yıkıyor programda aksama yok ..soğuk su döküyor, ve çamaşırları temizleyemiyor..acaba su ısıtmıyor mu ? ısıtmıyorsa program düzgün çalışır mı ? çünkü hata kodu da vermiyor.
ne yapabilrim ? rezistansı ölçmek için avometre var bende , nasıl ölçeceğimi bilmiyorum.
problem acaba rezistansta mı ?
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
 
Arka kapagı açın motorun üst kısmında kazana giren kalın kablolarda 220 varmı ölçün ,rezinstans ohmajı (28 ohm ) dur ölçün . prizinizi kontrol edin temassızlık yapmış ola bilir !
 
Alfa arkadaşıma ilaveten; program mekanik yada elektronik ısıtıcıyı kontrol eden bölümde bir problem oluşmuş olabilir.
 
sayın ali usta ben avl85tk makına var bana geldiğinde saçma sapan işlemler yapıyordu epromun bozuk oldunu gördüm yükledim calıştı sorun kalmamıştı makınayı toplarken bizim kalfa kartı monte ederken vıdayı uzun takınca tıtıyak temas ediyor haliyle halıyle patlama olustu trıyak arızalanmış değiştım ama sıkma pozisyonuna alıyorum su alıyor duruyor motor aktıf hale gelmıyor bıraz bekleyınce kilit ledi ve kolay ütü ledi hızlı bir şekilde yanıp sönüyor ve su bosalma işlemi devam ediyor hiç durmuyor sebebi ne olabilir yardımlarını bekliyorum şimdiden cok teşekkürlerimi sunarım saygılar
 
elimde bir ariston ab104x var arızalı diye hurdalıktan çıkardık tamir amaçlı makinayı kurdum su aldı bir tur döndü durdu ve program seçme sati dönmeye başladı ve ardından oda durdu şu an sadece yaptığı kapıyı kilitliyor başka bişey yapmıyor şüpelendiğim yer control kartı bir yardımcı olursanız sevinirim teşşekkürler
 
1. hata ,Motor bloke olmuş
2. hata ,kapı kilidi aşırı akım görmüş devre tamamlamıyor.
Bu konpanentleri söküp haricen kontrollerini yapın/yaptırın .
Bozuk olanları orjinalleri ile degiştirin.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst