Kompakt (yapışma) kazan rulman ve keçe değişimi resimli anlatım..!(ariston vb..)

artser

Üye
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
528
Puanları
6
Yaş
43
not: google translate çevirisidir..

Ariston vb.çamaşır makinesi kazanları için geçerlidir..

Araçlar ve Aksesuarlar Bir çamaşır makinesi rulmanları değiştirmek için ameliyat için ihtiyaç duyacağı araçları ve aksesuarları.

  • Tornavida düz ve farklı çaplarda kıvırcık ayarlamak;
  • küçük ve orta anahtarı, iki;
  • Soket farklı çaplarda ve onları idare-T ile ayarlayın;
  • güçlü bir soket seti ve (araç kiti) onları işlemek;
  • Çekiç ortalama;
  • pense, pense, kesme anahtarı "yıldız" (otomobil satılan) ayarlamak;
  • 20-25 cm ve 10-15 mm'lik bir çapa ve çelik pimler uzunluğu.;
  • demir testeresi ve çeşitli değiştirilebilir bıçakları;
  • Farklı çaplarda bit ile metal, elektrikli matkap bir disk ile Bulgar;
  • Otomobil satılan Grease "CV eklem" ve sıvı WD-40;
  • iyi su direnci ile silikon (şeffaf) dolgu;
  • pense çapraz;
  • bız ince işaretleyici;
  • vida paketi, 15-20mm uzunluğunda. (Şekil 1)
pct_001.jpg

Şek. 1 Öz onarım çamaşır makinesi
Adım 1: Makine sökün. Biz non-parçalanabilir tankları CMA farklı marka, makine söküm sürecinde yatakları yerine düşünüyor, biz belirtin ve düzen içinde boyamaya yetmiyor.
Çeşitli MCA için o modele bağlı olarak, farklı şekillerde gerçekleştirilebilir. Temel amacı - tankın kendisinin ayıklamak ve ardından önleyebilir tüm çıkartmak için. Bu conta (I bırakacağım ama) (Şekil 2) da dahil olmak üzere, her şey de tanktan çıkarmak için arzu edilir. Kalan zarar vermemek için - Hatta bir şey daha fazla çalışma, hedefe önleyebilir gerçeği değil.
pct_002.jpg

Şek. 2 tank yıkama makinesi Çıkarma
Adım 2. Tankı Kesme. Geleneksel bir demir testeresi kullanarak tank bölmek için. Işlem tuval üzerinde kesme genişliğini azaltmak için, tuval büyütülmüş dişlere uygulanabilecek kolaylaştırmak için diş kablo azaltmak için, ön-yürüme çekiç olabilir.
I must say - Ben kendim çalıştırılmadan önce, ben tavsiye bir sürü okudum ve herkes kendi yolunu yapar. Ben açıklayan am - Ne uygulamada test edilmiş ve birkaç yıl için tek bir delik yoktu. Böylece, tank gördüm başlar. Kesim sağ yapıştırılmış dikiş üzerinde. Eğer var tankı ne tür bağlı olarak, zorluklar olabilir. Dikiş tankın önünde yer almaktadır ise - şanslı, ve işlem daha az zaman alan olacaktır.
Çoğu durumda, dikiş bölme seçme basıncı (bölme basınç şalteri) içinden geçer ve daha zor olacaktır. Gördüm bir demir testeresi artık mümkün değildir O zamandan bu yana, biz bir boyama almak zorunda. Birinci bölmenin bir üst bölüm, ve daha sonra daha düşük. Ortalama olarak, beceri ve testere tanka deneyime bağlı olarak bir bir buçuk saat (Şekil 3) için 30 dakika sürer. Özellikle dikkat onların yarımları ağırlığı altında kırılmaması, tankına kesme sonunda olması gerekir.
pct_003.jpg

Şek. 3 Cut Tank
Adım 3. Buck kesti. Tank ve kase hazırlayın. Son olarak, biçilmiş konteyner. Davul arka yarısında dışarı atın veya knock out, o yataklarda sıkıca oturuyor olmasına bağlı olarak, ama ilk kasnağı çıkarın. Burada zorluk kasnak cıvatasını genellikle ya yıldız ya da bir altıgen altında yapılır ve aslında diş yapıştırıcı içinde özel bir konu ile dolu olmasıdır.
pct_004.jpg

Şek. 4 cıvata kasnak
Böylece biz (Şekil normal anahtarı onu yakalamak için fırsat yaratmak, cıvata Bulgarlar (Şekil 5), bir veya iki kenardan kesilerek, kenarından küçük bir geri adım ile - bir kaç yıldız Broke, ben vidaları çıkarmayın mücadele için basit ve etkili bir yöntem ile geldi . 6).
pct_005.jpg

Şek. 5 cıvata kenarına kesin
pct_006.jpg

Şek. 6 cıvata anahtarı çıkarın
Böyle bir "sonlandırma" cıvata sonra kolayca (Şekil 7) dışarı çıkar.
pct_007.jpg

Şek. 7 sıkılmış kasnak cıvatasını
Sol - yavaşça sağa sallanan, kasnak çıkarın. Sonraki, davul çıkar.
Çoğu durumda, kolayca dışarı gelmez (özellikle rulmanlar ağır aşınma ile) ve bu nedenle onu yenmek için vardır. Burada da, bir risk vardır - tambur mili üzerinde bir çekiç ile kolayca (Şekil 8) dişlerine zarar edebilirsiniz.
pct_008.jpg

Şek. 8 Mil Vuruntu
Öncelikle sıvı WD-40 dışındaki mili döken ve beklemek gerekir. Bundan sonra bir kişi davul şaft böylece, bir tank alır ve havada tutar (burada dostum yardıma ihtiyacım var). Ikinci adam şaft davul sonunda yüzünde bir çekiç ile anlamlı ve keskin darbeler vardır ve mili kalınlığında metal plaka sonunda (mili zarar görmesini önlemek için) ekleyin.
Drum ve yatakların çoğu hub tankı bulunmaktadır.
pct_009.jpg

Şek. 9a drum ünitesi
pct_009_1.jpg

Şek. 9a drum ünitesi (üstten görünüm)
pct_010.jpg

Şek. 10 tankı davul dersleri Cut
Ciddi durumlarda, bu da şaft yatağı iç halka olduğunu olur. Oldukça sert götür, ben de düzgünce takılıp halka testereyle bu değirmeni kullanın.
Biz yağ keçesi çıkar. (Şekil 11)
pct_011.jpg

Şek. 11 ambalaj Çıkarma
Anahtarı için kolaylaştırın: bir kolu olarak anahtar bezi almak için anahtar dudaklar aralandı, dışarı almak kolaydır.
pct_012.jpg

Şek. 12 Yatakların demontajı
Grev hafif açılı ve dönüşümlü ters tarafta vardır: sağ - sol, ileri - geri. Destek olarak, bir açıyla dış rulman tankı dayanakları nakavt, ben karşı ağırlıklar birini kullanın. Rulmanlar, (Şekil 13) kaldırılır şimdi ince zımpara beziyle iç ve dış rulman konumu ile tedavi edilmelidir, ya da geç, yeni basmak için, bu zor olabilir.
pct_013.jpg

Şek. 13 Buck ve rulman kaldırma
Biz şimdi, davul özellikle yakın dikkatimizi çevirmek - tankında bulunan pirinç odası, için. Bush aşınmış rulmanların parçaları hasar olmamalı, hiçbir oluklar ve sıyrıkları (Şekil 14), düz şekli olmalıdır.
pct_014.jpg

Şek. Pirinç burç 14 inceleme
Bu çok önemli ve denetim sırasında dikkatsizlik çabaları tüm inkâr etmek istiyorsunuz. Görsel gözlemlenebilir hasar hub varsa - örümcek her yerini alacak (bir seçenek olarak, yeni bir kol bölmek, ancak bunun için iyi bir tornacı gerekir). Mili ve burç ince zımpara kumaş yüzeyi ile taşıyınız. Bir kez daha kontrol yüzeyi pürüzsüz ve parlak olmalıdır. (Şekil 15)
pct_015.jpg

Şek. 15 Fırçalı pirinç burçlarla
Alarak yeni yatağın iki, davul şaft üzerinde koltuk onları denemek döner. Onlar küçük bir çaba ile, sıkı gitmek ve oyun olmadan şaft üzerinde oturmak zorunda. Küçük bir boşluk varsa, bu iç yatak mili sıkışmış sürülür, ve aynı zamanda geçiş değiştirilmesi için ihtiyaç vardır söyler.
Şimdi yeni drum rulmanlar içine bastırdı. Aşınmış rulmanların dış halkaları çekerek için yararlı, rulman ve davul hasar riskini ortadan kaldırır. Daha basıldığında yeni ambalaj, yağ iç önceden inflicting. Ben sabit hız mafsalları (Şekil 16) veya Lithol kullanabilirsiniz, ve her ne kadar farklı tavsiye bu değildi, ben bir sorun var. Gres bezinin tüm iç doldurmak için.
pct_016.jpg

Şek. Yedek yatak için 16 tamir kiti
Şimdi montaj deposu yarıya hazırlamak. Su her zaman olduğu yerde olduğunu, çünkü 15 cm Özel dikkat, alt ödenmesi gerektiğini - bunları koymak kadar sawed, yaklaşık 10 aralıklarla delikler gördüm üzerinde yarım birini işaretlemek. Delikleri işaretleyin, onları matkap 3 mm delin. Onlar doğru hizalandığından emin, tam yarısı deposunu ekleyin. Delikli Yarım üstte olmalıdır. Yarıları hizalama, tankın diğer yarısı kadar işaretlemek bir delik yapmak. Bir delik delin.
pct_017.jpg

Şek. Delikli 17 Yarım depo
Dikiş mühürleyen (Şek. 18, 19) çizin
pct_018.jpg

Şek. Dikiş üzerinde mastik 18 uygulaması
pct_019.jpg

Şek. 19-Hazır karıştırın yarısı tankı
Ve tankın vidaları (Şekil 20) kullanılarak yarıya birbirine bağlar.
pct_020.jpg

Şek. 20 Bağlantı deposu yarıya
Fazlalıklar mastik kaldır bez (Şekil 21)
pct_021.jpg

Şek. 21 aşırı dolgu kaldır
Sonunda, bu gibi görünüyor:
pct_022.jpg


Şek. 22 Yapıştırılmış tankı
pct_023.jpg


 
o kadar güzel çevirmiş yani google..:D

not:zorda kaldığım zaman (çıkma kazan bulamadığımda) bu yöntemi yapmışımdır ve de şu ana kadar hiç bir problem olmamıştır..
 
Usta çıkma kazan bulmak, bizim burda imkansıza yakın. Genel olarak bu şekilde yapıp, müşteriye kazanın son halini göstermeden teslim ediyoruz . :) Kazan kesmek için, kıl testeresi ile işe başladık, izmirilloya geçtik, ordan demir testeresine ve son olarak dekobajla devam ediyoruz. Kazan vidalamarını uzun akıllı vidalarla veya önceden delik delerek fotoğraftakilere benzeyen vidalarla vidalayarak yapıyoruz. Burda asıl olarak arkadaşlardan beklediğim yardım şudur. En iyiye ulaşmak için, kazan kesimini ne ile yapıyorlar, kesim yaparken dikkat ettikleri noktalar neresidir. Kazanı kapatırken, hangi vidalama ve vida çeşitini kullanıyorlar? Önceden delik açıyorlarsa kaç numara uç kullanıyorlar? Bu konuda herkes tecrübesini paylaşırsa, hepimiz için daha iyi olacağını düşünüyorum.
Not: Bir ustamız presli kazanları kesmek için, tel ve trafodan müteşekkil bir düzenek yapmaya başladı. Strafor kesimi gibi. Kazanı göbekten merkezleyip, döndürerek kor halinde ki tel ile hem nizami hem de kısa zamanda ayırmayı başarırsam fotoğrafları ve düzeneği tam olarak burda paylaşacağım. Arkadaşlardan da istirhamım bu yöndedir.
 
sırf bu arıza için hurdacılardan ariston büyük kapaklı makinaları alıyorum..30-40 lirea arası..

hem kazanı kullanıyorum hemde sağlamsa kartını yua da motorunu kullanıyorum..

elimde mutlaka yedek bulundurmaya çalışıyorum..yoksa aradığında bulmak çok zor oluyor..işin yok hurdacıların nazını çek..

kesme işleminde ise ben sert bir bıçak kalın olacak tabii..birde çekiç..

tam birleşim yerinden bıçakla vurmaya başlayınca otomatik olarak ayrılmaya başlıyor..ama sakın ucunu vurmayın bıçağın kazana gelme imkanı var..bir kaç kere kazanı pert ettim..:D

vidalamada ise somunlu vida kullanıyorum..12 tane vida yetiyor..

kazanın arasını ise yarıya kadar kırmızı sıvı conta var onu kullanıyorum..
 
Bu da uyanık geçinmeye çalışan ahlaksız üreticilere kapak olsun. Biraz kaba bir tabir oldu ama hakediyorlar.

Bu arada fotoğrafları paylaşılan kazan Hoover'e ait.
 
Hazır rulman değişim konusu açılmışken, kompakt olmayan kazanların rulmanlarını değiştikten sonra, contanın üzerine silikon sıkmak yerine, suya dayanıklı gres te sürebilirsiniz arkadaşlar. Bilginize
 
Arçelik'de artık böyle kazanları tercih etmiş..son 3-4 yıllık makinelerde kompak kazanlar mevcut..çok basit ve değersiz olmuş artık benim gözümde bu makineler..

hele ki 6-7-8-9 kg'luk makinelerin hemen hepsi compakt kazan..Allah kullanıcıya acısın..

makinem 6-7-8 kg'luk diye yorgan programı var diye atıyor battaniye-yorgan ..kazan pert...
 
[h=2]Sökme çamaşır makinesi[/h] Ve böylece biz gitmek. Sadece ara resmin, bütünün bir resim çekmek için sanki, sonrası çok iyi büyük söndürmeden belirtebilirsiniz. Araçlar gerekli:
  1. Tornavida (kolaylık sağlamak için, tornavida kullanılır)
  2. Tornavida
  3. Kerpeten
  4. Çekiç
  5. Altıgen 8
Arkamızı döner ve ayrıntıları koyabilirsiniz böylece Öncelikle biz, çalışmak için bir yer seçmeniz gerekir. Sonra, üst kapağını çıkarmak gerekirse, bu iki vida arkasında takılı. El ve yüz asansörleri vardiya örtün. Hemen toz kapasite ihtiyacını kaldırın. Kaset kaldırılır ve üç kauçuk hortumlar kapasite kesilir, bunlar kelepçeler ile sabitlenir. Kelepçeleri elverişli pense sıkıştırmasını.
S7303431.jpg

Biz büyük bir denge kurtulmak gerekiyor yanında, oyma taş parçası (belki bu doğru!) Benzer. Ben onlar tam olarak ne denir hiçbir fikrim yok çünkü Evet, parça adları, benim tarafımdan icat. Ama yine de, ben her şeyi açık olacağını düşünüyorum. Karşıt iki uzun cıvata ile tambur gövdesine bağlanır. Sökün ve çıkarın.

S7303432.jpg

Ağır Denkleştirme, bu yüzden dikkatli olmak zorunda, öyle bırak olmaz.
S7303434.jpg

Tambur makine, bir kauçuk kapak ile muhafazaya bağlanır. Bu cıvata kaldırarak zayıflamış tambur büyük yaka, eklenir.
S7303433.jpg

Bu aslında karşı olmayan bir davul kolordu bulunuyor.
S7303435.jpg

Şimdi yan ve sökün alt kapak araba koymak gerekir, bu ince plastikten yapılmış ve dört vidayı sökerek kaldırmak zor olmayacaktır. Altında küçük bir sayaç, elektrik motoru, drenaj pompası ve davul vücut tutun şok emicileri.

S7303436.jpg

Bu aşamada, motor ve pompa besleme tüm kabloların bağlantısını kesmeniz gerekir. UYARI: ne iletken uygun kutlamanın alışkanlığı tutun. Sen bir işaretleyici (, kolayca silinebilir değil su bazlı) veya fotoğraf kullanabilirsiniz.

S7303439.jpg

Uzun çamaşır makinesi barındıran damperleri ayırın, onlar bir cıvata ile tutturulur.
S7303440.jpg

Çamaşır makinesi su, sökün girişine bağlı olan iki vida gövde.
S7303441.jpg

Makinenin yan yatırılır ise bahar süspansiyonlar vur. Shot kolay değil, ama çok gerçek yapmak için. Pense ve işkence birkaç dakika iş yapacak. Bunlar, tambur kaldırma kanca vücuttan atılır.
S7303442.jpg

Bu ön kapağı çamaşır makinesi kaldırmak için davul kaldırmak istiyorsunuz. İlk olarak, kontrol paneli kaldırılır ve sonra, bir kapı ile ön kapak edilir. Hepsi Bir Phillips tornavida çevirdi vidalar ile tutturulur.
S7303443.jpg

Biz bu tip bir makine önünde olsun. Burada davul kabukları çekmek daha kolay olurdu küçük bir sayaç, sökmeden gerekir.

S7303444.jpg

Küçük denge.
S7303445.jpg

Bahar süspansiyonlar.
S7303446-300x192.jpg

Sonraki bir davul kolordu alacak. İşte o.
S7303447.jpg

Kemer arkasında tambur üzerinde motor ve tekerlekler kaldırmak.
S7303448.jpg

Tekerlek cıvatasını 8 Allen kilitler. cıvatasını sökün ve tekerleği çıkarın.
S7303449.jpg

Şimdi davul kabukları sökmeye gerek. Sökün damperleri cıvatasını sökün başlatmak için vücudun bir parçası serbest olduğunu tam olarak yeterli değildir.
S7303451.jpg

Klipleri ve zımba bağlayan bir daire Vücut. Bu klipleri kolayca çıkarılabilir anahtarı olduğunu fark edilmektedir!
S7303452.jpg

Staples kolay bir tornavida ile kaldırılır.
S7303453.jpg

Notlar yapmak için tavsiye açmadan önce, hangi sonra toplamak için daha kolay olurdu.
S7303455.jpg

İşte klipleri ve zımba vurdu.
S7303458.jpg

Artık açabilirsiniz.
S7303460.jpg

Bir keresinde davul kolordu açtı, ben kötü bir resim gördüm. ısıtma elemanı ölçekli tamamen oldu. Kendisi plastik kasa ve davul içinde pislik vardı. Isıtma elemanı kaldırılır kolay değildir. Dış sökün somun ve o sıktı. Önce ölçeğin bu temizlemeniz gerekir. Eleman somunu sıkıldıktan sonra genişler sabit lastik bant.
S7303459.jpg

Sonraki dramını çıkarın.
Çıkarılmasından sonra (o sadece çekilmiş), ben iç rulman kapatır mühür kötü durumda olduğunu ve yatak su sızıntısı görülebilir gördüm.
S7303461.jpg

Iş yerinde Rulman paslanmış ve bu nedenle biraz gürültü yaptı. Vücuttan pislik, ben bulaşık zamanki metal fırça temizleyin. Bu çizik ve iyi işini yapar değil. Scum iki avuç toplandı. Rulman değiştirilmesi ve dış hem de iç edildi. Harici ben yavaşça taşıyan yarış üzerine dokunun, kalın bir tornavida ve çekiç içine çaldı. Rulman çizmemeye, alüminyum kol tipi ettiğinden, dikkatli olmak lazım. Kolaylık sağlamak için bir tüp dışarıdan içeriye İç rulman çarpan 'klibi.
S7303462.jpg

Yeni rulmanlar tahta blok koyarak çekiçle yere çakılmış.
 

Ekli dosyalar

  • S7303431.jpg
    S7303431.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 9
  • S7303432.jpg
    S7303432.jpg
    41.5 KB · Görüntüleme: 6
  • S7303434.jpg
    S7303434.jpg
    37.4 KB · Görüntüleme: 7
  • S7303433.jpg
    S7303433.jpg
    39.4 KB · Görüntüleme: 9
  • S7303435.jpg
    S7303435.jpg
    42.6 KB · Görüntüleme: 7
  • S7303436.jpg
    S7303436.jpg
    48.4 KB · Görüntüleme: 27
  • S7303439.jpg
    S7303439.jpg
    38.4 KB · Görüntüleme: 8
  • S7303443.jpg
    S7303443.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 8
  • S7303444.jpg
    S7303444.jpg
    42.8 KB · Görüntüleme: 5
  • S7303445.jpg
    S7303445.jpg
    44.1 KB · Görüntüleme: 5
  • S7303446-300x192.jpg
    S7303446-300x192.jpg
    13.7 KB · Görüntüleme: 8
  • S7303447.jpg
    S7303447.jpg
    43.9 KB · Görüntüleme: 7
  • S7303448.jpg
    S7303448.jpg
    49.7 KB · Görüntüleme: 6
  • S7303449.jpg
    S7303449.jpg
    41.9 KB · Görüntüleme: 6
  • S7303451.jpg
    S7303451.jpg
    41.1 KB · Görüntüleme: 5
  • S7303452.jpg
    S7303452.jpg
    42.4 KB · Görüntüleme: 4
  • S7303453.jpg
    S7303453.jpg
    38.8 KB · Görüntüleme: 5
  • S7303455.jpg
    S7303455.jpg
    34.7 KB · Görüntüleme: 6
  • S7303458.jpg
    S7303458.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 5
  • S7303460.jpg
    S7303460.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 6
  • S7303459.jpg
    S7303459.jpg
    40.5 KB · Görüntüleme: 7
  • S7303461.jpg
    S7303461.jpg
    45.8 KB · Görüntüleme: 8
  • S7303462.jpg
    S7303462.jpg
    46.3 KB · Görüntüleme: 6
Çamaşır makinesinin üzerindeki yatakların nasıl değiştirilir.
Tüm çalışmalar dolayısıyla kendilerini özgür erişimi ve start sağlanması, araçların arkasından yapılacaktır. Birincisi, arka kapağı tutan cıvataları sökün.
Hortum tutarak kapağı ve otschelkivaem klipslerini sökün. Şimdi kolaylıkla yan kapağını çıkarabilirsiniz.
Motrin ve davul ile V kayışı kasnakları çıkarın.
Telleri kesmek Tepr. Montaj karışıklık, en iyi işareti önlemek veya renkli tel bağlayan ne Clem ne gösteren bir cheat sheet yapmak olurdu.
Bu su sensörü çıkarmak için zamanı geldi. Burada çok dikkatli olmak zorunda çünkü Sensör sıkma ve pergibat olmamalıdır ince bir kılcal tüp vardır. Sensörün kendisi bir mantar gibi bir lastik kol oturur, bir tornavida ile kovanın kenarına kapatmak sensörü ayıklamak ve yan hafifçe dokunun.
Şimdi küçük bir hile. PETN PETN elinin içinde kurtulmak somununu gevşetin. Fakat bu işlem bir tambur ile depo kapağı çıkarmak zaman, daha sonra yararlıdır.
Sıkma pimini kapatın ve davul jant jant çıkarın. Davul kapağını çıkarın ve dikkatli makine gövdesinin davul kapağı sökerken conta zarar olmaz ki kapağından kauçuk conta çıkarın.
Şimdi makine gövdesinin tambur kapağı çıkarmak. Özü demek, ama orada beceri gerekir ve tank yaylı süspansiyon, çünkü aşağı vagonlar geciktirecektir elinde ikinci bir çift, engel olmaz kolay. Bilerek PETN gevşetin aynı zamanda pratikte fark az, daha az kapağını kaldırın ve zarar görmeyecektir müdahale edecektir. Yaşasın! İşe yaradı.
Şimdi sökün somunu ve kasnak mili kasnağı çıkarın.
Depo kapağının bir çift Güveniyor davul kendisi döküldü böylece destekler. Bu kuyruk mili çekilmiş tahta ve çekiç davul koymak dişlerine zarar olmaz. Sadece bir küçük ama hassas kılavuz çekme ihtiyacı, daha sonra tüm uyuşturucu ile yumruklar koyup yatakların davul ayıklayın yok.
Davul kaldırılır ve bir kenara ayarlanır. Ve biz deposu kapağı gibi onunla ilgileneceğiz Tüm rulmanlar ve keçeler de bulunmaktadır.
Bezi özü, bir tornavida aldı sahip. Sonra yatak ayıklayın.
Bu podshpnik arka kapak üzerinde çalışacak kaldırmak istiyorsunuz. Bu amaçla, bir çekiç ve kancalar için kullanılır. Rulman iç halkadaki barbuslar koyun ve vypresovke de taşıyan hiçbir çarpıtma olduğunu emin, kolay darbeler çaldı.
Şimdi, aynı şekilde kuyruk kapağından ekstrüde ikinci rulman.
O kaldırıldı tüm eski yatakları ve mühür bulunuyor. Şimdi sayıları mühür ve yatakların okuyun ve sonra katalog veya seçim benzer bir yöntem onları aramak için başlar. Gariptir ki, ama biz her şeyi hızlı ve gerekli maliyet kiti yüz on beş rubleyi buldu.
Yeni bir yatak koymak zamanı geldi. Basarak yağlanmış rulman litolojik kolaylaştırmak ve tuğla çekiç aracılığıyla koltukta onu kuşattı için.
Yeni bir yağ keçesi Yüklendi.
Preslenmiş-ikinci bir yatak.
Yağlı mühür litolojik, hafifçe davul miline tankı kapak koymak.
Burası bir kasnak koyun.
Kasnak Cracking. Yatakların değiştirilmesi yapılır ile.
Makine gövdesine tambur geri dönmek için kapak ve kapağın üzerinde conta elbise.
Tank nachistovuyu ve elbise çekilme jant kapağı koyun. Mühür Çıkmıyordu ve sıkı çekildi emin olun.
2408Saplama jant takın ve sıkın başlar.
Şimdi nachistovuyu PETN, yükleme sensörü namesti (tüp dikkatli unutma) sabitleme sıkın, motor ve tambur üzerindeki teller ve elbise V kayışı kasnakları bağlayın.
2607Arka kapağı ve yerine hortum kelepçeleri takın sabitleyin. İşte bu, sizin yapılır, onun işyerinde Ardoshu koymak, drenaj, su temini ve güç kaynağı bağlayın. Sadece durumda ben bir sürüş testi vardı ve yeni gibi Sinyora Ardosha eserleri şimdi mutluyuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,242
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst