arçelik 4450 ft arızası.

alican42

Üye
Katılım
27 Ocak 2012
Mesajlar
116
Puanları
1
Yaş
51
değerli arkadaşlar. benim arçelik 4450 ft çamaşır makinamsürekli sıkma yapıyor yani durulama suyunu almaya geçeceği zaman sıkma işlemini sonlandıramıyor saatlerce sıkıyor. servis makinanın hız kartını değiştirdi ama arıza hala devam ediyor garanti de bitti.konunun uzmanı arkadaşlarımdan yardım istiyorum şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
 
servis kartı ne zaman değiştirdi? yetkili servis mi değiştirdi?
 
kartı değiştiren servisi tekrar aramanızı tavsiye ediyorum.Takılan kartın yüzde yüz sağlam olur diye bir kuralı ve garantisi yok.sorunun devam ettiğini belirtin.kolaygelsin
 
Yıkama motorunun arkasında bulunan tako bobini ve mıknatısını kontrol etmanizde yarar var....
 
arkadaşlar makinanın kartını yetkili servis değiştirdi yaklaşık olarak 6 ay kadar önce. sorun düzelmedi bu sefer makinayı götürdüler iki gün sonra geri getirdiler arıza hala devam ediyor. makina sıkma konumunda takılı kaldığı vakit program değiştirerek yıkamayı sonlandırıyorum. sorun motordan veya tako bobininden olsa program değiştirdiğimdede aynı sorunu yaşarım diye düşünüyorum yanılıyormuyum acaba. ayrıca tako bobinini multimetre ile ölçebilirmiyim acaba. ustalarımdan yardım ve fikirlerini bekliyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,119
Mesajlar
915,160
Kullanıcılar
449,824
Son üye
Lecterer

Yeni konular

Geri
Üst