Lütfen Yardım

eagles1453

Üye
Katılım
6 Mar 2012
Mesajlar
1
Puanları
1
Beko d1 5101 b marka çamaşır makinam var.. çamaşır yıkarken program seçim düğmesini değiştirdim ve su anda yıkama ve bitti ledleri yanıyor... Kullanma klavuzunda ki program iptal etme işlemi yapmama rağmen herhangi bir sonuç alamadım.. Burdan bazı konulardan edindiğim bilgi ile program konumunu ''pamuklu 90'' konumu getirdiğim vakit makine elektrik veriyorum ve 3 saniye sonra başla'beklet'iptal ledi yanıp yanmaya sönmeye başlıyor devamında ne yapmam gerekiyor yardımcı olursunuz sevinirim..

Ek olaraktan makinenin içinde çok az suyu tahliyenin ordan boşalttım...
 
klavuzda belirtilen programı iptal et işlemlerini tekrarlayın. makineyi on konumundan off konumuna alın. fişini çekin 10 sn bekleyın gerı takın. kapağın kapatıldığından emın olduktan sonra on konumuna alın ıstedıgınız programa getırıp başla tusuna basın. yine olmadı servise başvurun sizi aşan sorun var demektir.
 
Açma kapatma dümesine basarak makinaya gelen elektriği kesin.Biraz bekledikten sonra tekrar ayni butona basın ledler yanınca başla bekle iptal tuşuna beş saniye kadar basınca pompa çalışmaya başlar ve program 3-4 dakika sonra bitecektir.Kapak açılır duruma geldiğinde istediğin programı seçerek sorunsuz olarak çalıştırırsınız.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst