BEKO 2518 CP Çamaşır Makinası Sıkma Problemi

sakarya

Üye
Katılım
19 May 2007
Mesajlar
16
Puanları
1
Saygı değer arkadaşlar BEKO 2518 cp çamaşır makinası bazen kurutma yapmıyor.bu ara sıra oluyor.Kontrol ettimbeyin servo motoru çalışıyor.su pompası normal boşaltıyor
Aklıma gelen beyindeki kontaklar ama hangisinin olduğunu bulamıyorum.yenisini değişsem fiatı ne kadarr ve değişme esnasındaki dikkat edeceğim noktaları paylaşırsanız sevinirim.saygılar:rolleyes:
 
makinen eskiyse hiç masraf yapma bence yenisini al daha iyi.yinede sen bilirsin.
 
Motor kömürlerini kontrol edip yenilemenizi öneririm. Suyu normal boşalttığını yazmışsınız. Son olarak amortisörleri de kontrol edin, kazan hoplama yapıyorsa amortisörleri de değiştirin. Bir ihtimal kazan dağıtma aşamasında fazla sallandığından dengesiz yük kontrolü makinenin sıkmaya geçmesini engelliyor olabilir. Tüm bunları kontrol ettikten sonra hız kontrol kartına bakmakta fayda vardır. Beyinden(program cihazı) olacağını sanmıyorum.
 
teşekür candoğan arkadaş ilginize kontrol edeceğim
 
Arçelik makinede benim başıma gelmişti.Kazanın altında ince boru var borunun ucundada diafram gibi bir röle vardı bu röle kazandan su başaldığında kontak verip sıkmaya geçiriyordu.Açıp baktığımda bu boru tıkanmıştı yani röle suyun boşaldığını görmüyordu temizledim düzeldi.Sana tavsiyem makinanın arkasını aç butün boruları kontrol et.
 
Evet bunu unutmuşum, eklemeniz için teşekkürler. Bahsettiğiniz parça prosestat ve havalık hortumu. Kontrol edilmesinde fayda var.
 
candoğan arkadaşıma katılıyorum söylicek bişey kalmamış :) kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,857
Son üye
Bluent

Yeni konular

Geri
Üst