Bosch WMV 1610 Çamaşır Makinası Problemi

Seskuec

Üye
Katılım
2 Ağu 2011
Mesajlar
132
Puanları
1
Evde yaşanan bir problem neticesinde bu siteyi araştırıp buldum.Yani yeni üyeyim.Buradaki üstadlarımı ,engin bilgiye sahip olan arkdaşlarımı saygıyla selamlıyorum.

Bosch Wmv 1610 markalı çamaşır makinasını kullanmaktayız güç düğmesine bastığım anda içinden -pat- die ses geliyordu direnç patlaması gibi ben ilk önce üstü açtım dirençlerin lehimli olduğu bir kart vardı yanık kokusu gibi bir koku geliyordu sorunu onda sandım baktım dirençlerde herhangi bir sıkıntı yok.Sonra sorunun beni aştığını anladım yetkili servisi çağırdım geldiler rezistansı söktüler yenisi ile değişmek gerektiğini söylediler buraya kadar herşey normal tamam ama fiyat olarak (110)lira gibi bir fiyat istediler.Mecburiyet çamaşır nihayetinde yaptırmazsak olmaz.Yaptırdık parayıda bayıldık.

Şimdi buradaki üstadlarım'a soruyorum bu fiyat normalmi yoksa ben haksızmıyım.bosch wmv 1610 markalı çamaşır makinasının rezistansının gerçek ederi nedir.Cevap atıp beni aydınlatan tüm herkese teşekkür eder.Çok minnettar olurum.Saygılar...
 
yetkili servisin verdiği fiyat normal. tabi kendilerine göre. işçilikleri ve malzeme fiyatları çok yüksek. piyasada aynı kalitede bir ısıtıcıyı 10-15 tl arasında alabilir. özel servise 40-50 tl civarına değiştirebilirsiniz. yardım için geç kalmışsınız :)
 
Evet rezistansı 10-15TL'ye temin edebilirdiniz. Gerisi de işçilik.

Bosch'un ithal makinelerinin parçalarının pahalı olmasını anlıyorum, ancak bu makineye nasıl böyle bir fiyat çekerler; pes yani.

Bu makinenin orijinal Bosch ile alakası yok çünkü, 1994 yılında çıkan Profilo Pacific serisinin Bosch ön paneli ve kapağıyla süslenmiş hali o kadar. Neredeyse tüm parçaları yerli Profilo üretimi.
 
ben liste fiyatını 60-70 TL arası diye biliyorum. servis biraz fiyatı kaktırmış :)
 
Aslında üstadlarım ben bu makinayı allem eder kallem eder yapardım.Ama uzun vade de ama kısa vada de.Ama söz konusu çamaşır olunca bide birikmişti :) açık konuşmak gerekirse.Bir an evvel yapılsın da bizde rahat edelim gözüylü baktı evdekiler özellikle de annem.Bana kalsa yapardım.Birde şikayette bulundum servise verdiğim arıza kaydı merkezde sistemde çıkmadı adamlar sanki gelip gizli gizli tamir ediyolar kafalarına göre fiyat koyup alıp gidiyorlar.Bu seferki olayda bana dolandırıcılık var gibi gelmeye başladı üstüne gidecem bakalım sonuç ne gösterecek.Haklımıyım haksızmı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst