Kayış Tarafından Gelen Ses

adator

Üye
Katılım
18 Haz 2011
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
60
Konum
adana
Boşta Çalıştırtılırken Sadece Kalkışda Bir Ses Geliyo Yüklü İken Ses Artıyo Bu Ses İçin Süpelileriniz Nedir ?Sizdiden Yardımlarınız İçin Tşkller..
 
marka model nedir? kayış değişimi gerekli. bazı marka modellerde farklı kayışlar takılıyor
 
arçelik 2100 bilye sesinede benzettim acaba yatak olma ihtimali varmıdır.
 
kayıştır değiştirin düzelecektir. sesi duyan sizsiniz az çok tahmin edebilmeniz gerekir. motordan da gelebilir. kayış 5-10 lira arasıdır değiştirip deneyin
 
kayış 1309 olarak parçacılardan isteyin.takarken gerdirin gevşek kalmasın.büyük bir ihtimalle ses kesilecektir.Devam ederse motor kömürlerini ve rulmanlarını değiştiriniz.kullandığınız makine 15-20 senelik.
 
en basıt yontem kayısı cıkarın ve sadece motoru calıstırın motor bılyelerınde ses varsa zaten sızı uyaracaktır cok fazla gurultu yapar kayısı ckardıgınızda ses kesılırse elınızle kasnagı cevırın ve bılye sesı varmı dınleyın ezılme sesıne benzer bı ses gelecektır sorun varsa........
 
üstatlar, emektarın kayışını değiştirince söylediğiniz gibi arka taraftan gelen ses işini çözdüm yani çözdük vefakat çamaşır yıkandıktan sonra kapağı açtığımızda çamaşırların çok sıcak olduğun(durulama sıcak suyla yapılmış gibi)gördük bu herzaman olan birşey değil kaş yapalım derken gözmü çıkarttık.önerileriniz için şimdiden teşekkürler.hoşçakalın.
 
makineye bağl ıolan su giriş hortumlarına sıcak su bağladıysanız hortumların yerlerini değiştirin.su giriş hortumların ikisinide soğuk suya bağladıysanız tahliye pompası suyu tahliye etmiyor ve ana yıkamada ısıttığı suyla tahliye etmediği için durulama suyunuda almıyor.
 
makinanın iki bağlantısıda soğuk su,tahliye pompasına gelince içine demir para kaçmış çıkarttım ama problem çözülmedi tahliye kısmında bir problem gözükmüyor başka bir bilgi daha paylaşıyım,durulamaya geçtiğinde yumuşatıcı kısmına(detarjan haznesi) gelen su sıcak.
 
yakın zamanda su tesisatında değişiklik yapıldıysa.örneğin kombi ,elektrikli şofben gibi,güneş enerjisi olabililir.bunların hiçbiri yok dersen makinanın tahliye hortumunu çıkartıp bir kovaya suyunu boşalttığını yada boşaltmadığını kontrol edein..sonucunu bende merak ettim..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,572
Kullanıcılar
449,919
Son üye
Serdar.59

Yeni konular

Geri
Üst