arçelik 3550 çamaşır yıkama yok

angays

Üye
Katılım
6 May 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
arçelik 3550 çamaşır makinam bazen sıkma programında takılıyordu elle çevirerek geçiriyordum dün makinam yıkama yaparken ses geldi ve çamaşır makinamın kazanı dönmüyor.makina suyu alıyor,pompalıyor,tahliye ediyor ama herhalgi bir dönme yok tahliye sesi geliyor program ilerliyor ama dönmüyor. Kapağı açtım yaylarda ve kayışta herhangi bir problem görünmüyor arıza acaba ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba abi.Mator komurunden de ola bilir.kayisda uzana bilir.kapak acik vaziyyetde islet bak Gor mator donuyormu.
 
yok abi öylede dönmüyor servise baktırdım modul ve amartısorler arızalı dedi
 
Sıkma esnasında patlama sesi mi geldi ? şayet öğle ise modül de yanık ise mutlak motor soketini kontrol edin. deterjan kutusudan gelen siyah hortumun kazana bağlantı yerinden sıkma esnasında su kaçırıyor. bu da süzülerek motor soketi üzerine damlıyor patlama yapıp modül patlatabilir. böyle bi durum var ise yeni modül taksanız da o da patlayacaktır.
 
evet bir patlama sesi geldi sonra kazan dönmez oldu servis çağırdım ama 140lira masrafı var dedi su hortumu akıtıyor modül ve amartısörler arızalı dedi serviste sizin dediğiniz gibi. Daha uygun bir fiyata yaptırabilir miyim acaba?
 
normalde o kadar tutmaması gerekiyor. modül 25 TL 2 adet amortisör de 15 TL. hortum da 5-10 tl arası deseniz max 50 tl malzeme fiyatı tutar. çok fazla işçilik koymuşlar. amrtisör işçilikleri pahalı. piyasada özel servislere %50 daha ucuz fiyata yaptırabilirsiniz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,527
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Geri
Üst