PROFİLO ACM 2080 TR ÇAMAŞIR MAK.

Katılım
26 Kas 2008
Mesajlar
32
Puanları
1
Yaş
39
Profilo ACM 2080 TR çamaşır mak. Karta elektrik geliyor ama hiç bir fonksiyon ışığı yanmıyor. Kapı kilitlenmiyor. Kontağı kısa devre edip denedim. Prosestat sağlam. Kartta hiç bir patlak ve arızalı bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
merhabalar , profilo acm2080 tr çamaşır makinesinin kartına su gitti. çamaşır makinesini fişe takıyorum hiç bir ışık yanmıyor hiç bir şey yapmıyor. kartı söktüm kart şu an elimde. karta benim yapabileceğim bir şey var mı ? tamiri mümkün müdür ? yenisini mi alayım. yoksa hurdaya mı çıkartayım makineyi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
 
Karta bulunan trafo yanmış olabilir. Bende de aynı makinadan var. Trafoyu değiştirdim düzeldi. Bende de aynı makina var ve yıkama sırasında sürekli su alıp veriyor. Isıtma yapmıyor. Röleleri değiştirdim, rezistansı sağlam, onunla uğraşıyorum.
 
Benim çamaşır makinesinin kartında bulunan trafoyu değiştirerek kart arızasını giderdim fakat şu anda çamaşır makinesi çalışıyor fakat yıkama sırasında sürekli su alıp su atıyor ve su ısınmıyor. Rezistansı sağlam. Kartta bulunan röleleri değiştirdim, proestat'ı değiştirdim. Fakat aynı durum devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Ayrıca bu makinanın resetlemesi ve test'ini nasıl yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,882
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst