arçelik 3650 fd

Katılım
9 Mar 2010
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
53
merhaba arçelik 3650 fd makina bazen normal çalışıyor bazen hafıza karıştırıyor makinayı çalıştırınca pamuklu proğrama kuruyom 2saat 15 dakika ile başlıyor ekranı daha sonra 4/5 saat var gösteriyo bazen su alıyo yıkama yapmıyo reset atıyom proğramı sonlandırmıyor proğram sonlandığında bazen kapı açılmıyo farklı bi reset atma imkanım varmı ben başla beklete basıp 4/5 saniye bekleyip resetliyom birde bu beyinlerin yenisi ne kadardır gerekirse yeni alayım biraz uzun oldu şimdiden teşekkürler
 
pamuklu 90 alıyorsunuz programı ama makineye elektrik vermeden başla bekle tuşuna basıyoruz basılı tutuyoruz daha sonra anahtardan açıyoruz ve sonrasında play tuşuna bir defa basıyoruz olmadı bir defa daha ledlerin hepsi flaşlayacak ve sırasına göre basacaksınız tekrar flaşlamaya gelince reset atmış oluyorsunuz birde sıkma reseti var ama bunu yaparsanız sorun çözülür diye düşünüyorum..!
 
Program esnasında su kesintisi voltaj düşmesi oluyor, su tahliyesinde sıkıntı yaşıyor olabilir. birde her ne sebepten olursa olsun 4-5 saat göstermesi imkansız.
 
serasi usta dediğin gibi yaptım düzelmedi kartı tekrar inceledim devrenin birinde lehiminde sorun vardı motoru söküp kontrol ettim kömürlerde bazen temassızlık yapıyordu düzelttimresetleyip çalıştırdım şimdi normal yardım için teşekkürler
 
Merhabalar , Arçelik 3650 fd çamaşır makinesi ısıtmıyor. Rezistansın uclarına 220 yi takınca rezistans çalışıyor. Rezistansda problem yok. Sorun kartta mı ?
 
Öncelikle Ntc yi ve sonra kart üstündeki ısıtma rölesini bi kontrol edin kolay gelsin..
 
Merhabalar , Arçelik 3650 fd çamaşır makinesi ısıtmıyor. Rezistansın uclarına 220 yi takınca rezistans çalışıyor. Rezistansda problem yok. Sorun kartta mı ?
1 baslık altında yazarsanız daha kısa surede yanıt alırsınız heryere aynı konuyu açmayın lutfn
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,870
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst