Arçelik 3320 S oçm şeması ve kapı kilit kablo bağlantıları (resimli)

Katılım
21 Ara 2009
Mesajlar
6
Puanları
1
Selam ve saygılar arkadaşlar arçelik 3320 s model oçm nin kabloları yanmıştı şimdi hangi kablo pgs nin hangi ucuna takılacak blmiyoruz sizden ricam bu modelin bize şeması lazım, bize yardımcı olmanız dileği ile ..:eek:

NOT: BOSCH ve SIEMENS markaların ithal olan BM,BD,FIRIN ve OÇM lerin yüzlerce şeması ve yerli AEG PROFİLO oçm lerin bazı modellerinin şeması bende mevcut yönetici arkadaşlardan biri ekleyebilecekse kendisine kargo ile yollayabilirim maksat servisçi arkadaşların işi görülsün hayırlı çalışmalar selametle...
 
Son düzenleme:
Kanyak abicim Eklemişsin indirdim Allah razı olsun 4 kablo da sorun vardı,şimdi başka bir sorun daha var (kapı kitleniyor ama cihaz malesef çalışmıyor) benim elimdeki kapı kilidi soket sıralaması 1 3 2 4 iki kalın bir ince kablo demin, iki kalın kablolu soketleri birbirine düz bağlantı sureti ile çalıtırmayı denedim çalıştı ,daha önce de başıma geldiğinden farklı şekillerde denemek istemiyorum modül masrafı olmaması için tabiki, bana biraz daha yardım edersen sevinirim ..
 
kapı kilidi kilitleniyor diyorsunuz. o zaman kapı kilidine 220 V geliyor. e kalın kabloları birleştirince de çalışıyorsa kapı kilidinin arızalı olma ihtimalinden başka ihtimal yok

saygılar
 
Sıfır kapı kilidi aldım ama şema daki sıralama ile kapı kilidindeki sıralama bir birine uymuyor özür dilerim sizide rahıtsız ediyorum elimdeki kapı kilidi sıralaması 1 3 2 4 şeklinde (4 nolu yerde soket yok yani boşta) kırmızı ve Gri kalın olan kablolar, mavi-beyaz ise ince kablo, geçen gün yine ters bağladık hız modül kartı yandı ısrar etmemin sebebi karta zarar vermemek veselam ..
 
aynı üründen var elimde sabah fotoğrafını çekip göndereyim
 
Çok teşekür ederim abicim, sizde olmasanız, hayırlı akşamlar..
 
Abicim çok sağol beni büyük bir dert ten kurtardın,Allah işini gücünü rast getirsin inş.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,652
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst